Украйна ще получава подкрепата на Запада за години напред, каза

...
Украйна ще получава подкрепата на Запада за години напред, каза
Коментари Харесай

Британският премиер: Украйна ще получава западна подкрепа години напред

Украйна ще получава поддръжката на Запада " за години напред ", сподели английският министър председател Риши Сунак  Риши Сунак Риши Сунак – английски икономист и политик. Риши Сунак е роден на 12 май 1980 година в Саутхемпшир,, като предизвести съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, че тактиката му на изчакване " няма да проработи ", предадоха Пи Ей мидия и ДПА.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10571
Британският министър председател сподели, че една от " неправилните сметки " на съветския президент е било да мисли, че нашествието му в Украйна ще раздели съдружниците.

По време на сесията с въпроси и отговори на Лондонската конференция за защита в Буш Хаус (сградата, в която от 1941 година до 2012 година се обитава Световната работа на Би Би Си - BBC World Service - бел. ред.) Сунак също по този начин съобщи, че в Г-7 има " поредност " в метода към Пекин.

Възходът на Китай съставлява " предизвикването на епохата " за Запада, сподели той, само че съобщи, че отговорът не би трябвало да бъде протекционизъм, а е належащо да се работи с Пекин по редица въпроси.

" Това е страна, която има и средствата, и желанията да преобрази международния ред ", добави министър-председателят.

" Поведението ѝ е все по-авторитарно във връзка с вътрешните работи и все по-агресивен във връзка с външните и в този смисъл ние в действителност би трябвало да вземем ограничения, с цел да се защитим ", сподели той.

По отношение на Украйна Сунак съобщи, че е ясно, че Г-7 е " единна " във връзка с това да продължи да поддържа разкъсваната от война страна против съветската експанзия.

Обединеното кралство води договаряния със съдружниците си за съглашения за сигурност в дълготраен проект в Украйна, сподели Сунак.

" Ясното заявяване на Русия, че тази поддръжка ще идва в Украйна години наред " ще даде на Москва обръщение, че нейната " тактика на изчакване няма да проработи ", добави той.

Сунак съобщи, че една от огромните неточности, които Путин е направил, е, че вместо да разедини съдружниците, той ги е сплотил.

" Разходите за защита се усилват на всички места, в това число в Обединеното кралство ", сподели той и добави, че това е " добре за европейската сигурност ".

Според министър-председателя Украйна е имала " всички шансове за триумф " в пролетната си контраатака благодарение на ресурсите и качествата, предоставени от Обединеното кралство и съдружниците.

През уикенда Сунак беше на срещата на върха на Г-7 в Япония, където украинският водач Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога направи послание към водачите, а президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в даде утвърждението си западните съдружници да дават на Киев своите изтребители Ф-16, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР