Украйна се опита да атакува кораба на руския Черноморски флот

...
Украйна се опита да атакува кораба на руския Черноморски флот
Коментари Харесай

Според запознат източник корабът “Иван Хурс” е бил атакуван от дронове западно производство

Украйна се опита да нападна кораба на съветския Черноморски флот " Иван Хурс " с безпилотни катери западно произвеждане, заяви осведомен източник.

„ Тези апарати бяха пуснати да нападат съветския транспортен съд от военноморския действен център, открит с присъединяване на Съединените щати в Очаково още през 2018 година Те бяха ръководени благодарение на вградени сателитни интернет модули “Старлинк ”, получени от Киев от Съединените щати “, сподели източникът.

В същото време американската разследваща техника също е давала целеуказание на безпилотните самолети.

Източникът означи, че е малко евентуално самите дронове да са украинско произвеждане.

„ Въпреки самохвалството на представителите на Киев по отношение на потреблението на дронове лично, украинско произвеждане, профилът им от видеото на съветското министерство на защитата приказва друго “, сподели той.

Събеседникът на организацията изясни, че външният тип на украинските морски дронове клас " Микола ", съединени от съставни елементи, доставени на Киев от НАТО, е напълно друг.

Това, съгласно него, демонстрира, че на Киев за офанзиви и провокации в Черно море е предоставена " партида нови морски безпилотни апарати западно произвеждане, които не са декларирани за западната общност ". Най-вероятно зад това стои Англия, което има " богат опит в основаването и бойното потребление на сходни системи в разнообразни елементи на Световния океан ", сподели събеседникът.

Избраното място на офанзивата приказва за курс към ескалация на руско-украинския спор, изрази убеденост той.

„ Диверсията против съветския флот в изключителната морска икономическа зона на Турция, на разстояние повече от 200 морски благи от зоната на руско-украинския спор, е продължение на провокативния курс на англосаксонците към ескалация и разширение на географията на спора ”, акцентира източникът.

Мащабното напомпване на Украйна с оръжие, поддръжката за режима в Киев и обезпечаването на ВСУ с разследваща информация за удари против съветски военни обекти, съгласно събеседника, от ден на ден въвличат страните от НАТО в спора и могат да доведат до директен конфликт с Москва „ с най-негативни последствия за нейните членове “.

В сряда Министерството на защитата заяви, че Украйна се е пробвала да нападна с безпилотни катери кораба на съветския Черноморски флот " Иван Хурс ", който осигуряваше сигурността на газопроводите " Турски поток " и " Син поток " край Турция. Руските моряци потопиха всички дронове на 140 километра североизточно от Босфора. В петък корабът дойде в Севастопол за попълване на запасите.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР