Украйна съобщи за нови нападения с руски дронове и няколко

...
Украйна съобщи за нови нападения с руски дронове и няколко
Коментари Харесай

Руски безпилотни самолети атакуват Украйна

Украйна заяви за нови набези с съветски дронове и няколко детонации в Хмелницка област, в западната част на страната, съобщи ДПА, представено от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10458
Поразена е сериозна инфраструктура и са ранени хора, заяви кметът на регионална столица - град Хмерницки - Олександър Симчишин.

Властите показаха, че 11 души са били ранени. Според известията са били наранени и железопътни уреди. След обстрела украинските железници оповестиха, че има забавяне до 12 часа на някои влаке и се постанова да се употребяват заместващи жп услуги. 

Според украинските военни 17 от общо 21 ирански безпилотни самолета " камикадзе " от вида “Шахед-136/131 ” са били свалени при нощните офанзиви.

Междувременно съветските държавни медии оповестиха за детонации в окупираната от Москва източна украинска регионална столица Луганск за повторно от петък насам. 

Градът, който от 2014 година е под контрола на проруските сепаратисти, до момента остава значително непокътнат от войната. В фрагменти от днешните репортажи на съветските медии в небето над града се виждаше голям облак пушек. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР