Украйна приветства успешната си операция след пожара, избухнал тази сутрин

...
Украйна приветства успешната си операция след пожара, избухнал тази сутрин
Коментари Харесай

Украйна приветства успешната си операция след пожар във военна база в Крим

Украйна приветства " сполучливата си интервенция " след пожара, избухнал тази заран във боен обект в анексирания полуостров Крим, наложило поставените от Москва управляващи да изтеглят повече от 2000 цивилни от региона, съобщи Франс прес.

" В окупирания Крим беше извършена сполучлива интервенция. Врагът крие размера на вредите и броя на жертвите ", написа началникът на украинското военно разузнаване Кирило Буданов в " Tелеграм ".

По-рано през днешния ден международните организации оповестиха, че е избухнал пожар във военна база на Крим. Заради него бе затворена близка автомагистрала, заяви назначеният от съветските управляващи губернатор на полуострова Сергей Аксьонов.

Огнената буря се е разразила на полигона въз основата в Кировски окръг на Крим и поради него е била затворена автомагистрала " Таврида ". Повече детайлности за аргументите за пожара на този стадий не се оповестяват.

Над 2000 души от региона въз основата ще бъдат краткотрайно евакуирани, разясни Аксьонов.

Според канали в Телеграм, свързани с съветските служби за сигурност и съгласно украински медии в базата гори склад с муниции след среднощна украинска офанзива.

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР