Украйна отново е поискала въоръжение от България, но такова е

...
Украйна отново е поискала въоръжение от България, но такова е
Коментари Харесай

Важните новини във ФАКТИ на 29.09.2022 г.


Украйна още веднъж е поискала въоръжение от България, само че такова е отказано. Това заяви служебният министър на защитата Димитър Стоянов на влизане за Съвета по сигурността в Министерския съвет, на въпрос на Българска национална телевизия. Посланикът на Украйна у нас Виталий Москаленко е отправил искане за тежко въоръжение, а не леко стрелково, нито муниции, изясни Стоянов, само че отхвърли да посочи за какъв вид оръжия става дума.

Ще предложим диалози с евроатлантическите политически сили. Преговори с " Възраждане " няма да има, те са срещу въвеждането на еврото, съобщи в предаването „ Лице в лице “ по бТВ Делян Добрев от ГЕРБ.

Междусистемната газова връзка Гърция-България има издадено Разрешително за прилагане на територията на България. Предстои газопроводът да проработи от 1-ви октомври, в първия ден на новата газова година и на отоплителния сезон.

Черната кутия на разрушилия се Су-25 е открита и през днешния ден ще бъде свалена и конфискувана. Това разяснява в ефира на „ Здравей, България ” военно-окръжният прокурор на Сливен полк. Христо Тинев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР