Украйна не вижда признаци за изтегляне на руските войски от

...
Украйна не вижда признаци за изтегляне на руските войски от
Коментари Харесай

Зеленски: Украйна не вижда признаци за изтегляне на руските войски от района на границата

Украйна не вижда признаци за евакуиране на съветските войски от региона на границата сред двете страни, съобщи украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога, представен от Франс прес и ДПА.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 404
" Наблюдаваме дребни ротации. Не бих нарекъл тези ротации евакуиране на сили от Русия ", сподели украинският президент пред публичната телевизия.

Така Зеленски отхвърли изказванията на Москва, че е почнала да връща военни елементи в базите им. " Твърде рано е да се радваме ", предизвести той.

Украйна " не се опасява " и " ще се пази " против Русия, увери Зеленски в югоизточния град Мариупол, който се намира покрай фронтовата линия с проруските сепаратисти в Донбас.

Преди това украинският президент следи дружно с военни наблюдаващи от страни от НАТО, в това число Полша и Англия, учения на националните въоръжени сили в западната част на страната, отбелязва Ройтерс.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 404  Руски бойни самолети са се доближили рисково покрай американски самолети над Средиземно море Руски бойни самолети са се доближили рисково покрай американски самолети над Средиземно море  Белият дом: Русия е разположила до 7000 спомагателни военни на границата с Украйна Белият дом: Русия е разположила до 7000 спомагателни военни на границата с Украйна  Стефан Янев: Запазването на груповата защита като една от основните задания на Алианса е от изключителна значимост за нас Стефан Янев: Запазването на груповата защита като една от основните задания на Алианса е от изключителна значимост за нас
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР