Украйна и други държави в Източна Европа може да бъдат

...
Украйна и други държави в Източна Европа може да бъдат
Коментари Харесай

Медведев заплаши Източна Европа с удари по АЕЦ заради твърдения за атака в Русия

Украйна и други страни в Източна Европа може да бъдат подложени на удари по атомни централни и нуклеарни обекти, предизвести заместник-председателя на Съвета по сигурността на Русия Дмитрий Медведев.

Причината за му в " Телеграм ", в която се насочат заканите,

са в считания за обвързван с властта канал Mash за опити за офанзиви против атомна електроцентрала в Русия с английски ракети Storm Shadow.

Тези данни не са доказани от нито една самостоятелна съветска или интернационална медия и организация, районните управляващи в двете области в региона, Смоленска и Калужка, не са правили сходни известия.

Медведев, някогашен президент и министър председател на Русия, обаче декларира, че " в случай че се удостовери опитът за офанзива с натовски ракет против Смоленската АЕЦ, е нужно да се прегледа сюжет на еновременен съветски удар по Южноукраинската АЕЦ (Николаевска област - бел. ред.), Ровенската АЕЦ (Северозападна Украйна, край Ривне/Ровно - бел. ред.) и Хмелницката АЕЦ, а също и по нуклеарни обекти в Източна Европа. Вече няма от какво да се стесняваме. "

 Започването на договаряния с Украйна за оборудването за АЕЦ Започването на договаряния с Украйна за оборудването за АЕЦ " Белене " мина през комисия

Хмелницката АЕЦ, в Западна Украйна, е същата, за която предходната седмица в България още веднъж бе отправено предложение да бъдат предоставени реакторите за неизградената АЕЦ " Белене " дни преди визитата на президента Володимир Зеленски.

 Зеленски в София: Каква е логиката (и изненадата) зад най-необичайната му аудиенция Зеленски в София: Каква е логиката (и изненадата) зад най-необичайната му аудиенция

От началото на войната в Украйна.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР