Украсяването на коледната елха е може би най-приятният ритуал този

...
Украсяването на коледната елха е може би най-приятният ритуал този
Коментари Харесай

Как да украсите дома си за празниците, за да привлечете чудеса през 2023

Украсяването на коледната елха е може би най-приятният обред този сезон, която ще помогне освен да подготвите къщата за празниците, само че и да внесете позитивни промени през задаващата се 2023 година. Предметите, които позволяваме в пространството си, имат особена сила, с чиято помощ можем да привлечем обич, шанс и финанси.

Смята се, да вземем за пример, че играчките по двойки (като дрънкулка с две животни) оказват помощ за привличането на обич , а тъмно кафявото, мрачно жълтото и бялото трябва да се заобикалят в годината на Водния заек.

 декорация iStock

Обичайните сърца могат да бъдат сменени със сдвоени фигурки на ангели, снежинки с млечни и розови нюанси, както и естествени шишарки със семена .

През 2023 година е добре пристигнал екологичният жанр, тъй че можете да извършите своя лична декорация за коледно дърво . За да укрепите фамилните връзки, се предлага да окачите оранжева офика на смърчово стръкче .

Лъковете, камбанки или пеперуди също са от помощ за взаимни усеща през новата година. Те могат да бъдат изрязани от хартия или да се закупят като играчки от празнични базари.

Прочетете останалите препоръки в галерията тук:
 Как да украсим дома си за 2023, с цел да притеглим благоденствие  Как да украсим дома си за 2023, с цел да притеглим благоденствие  Как да украсим дома си за 2023, с цел да притеглим благоденствие  Как да украсим дома си за 2023, с цел да притеглим благоденствие
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР