Украинското разузнаване твърди, че е успяло да направи нощен пробив

...
Украинското разузнаване твърди, че е успяло да направи нощен пробив
Коментари Харесай

Украински разузнавачи направиха нощен пробив в окупирания Крим

Украинското разузнаване твърди, че е съумяло да направи нощен пробив на територията на окупирания от Русия полуостров Крим.

Говорителят на службата Андрей Юсов оповестява за това, че вследствие на задачата са развалени четири съветски катера и са премахнати " минимум 30 съветски военни ". Разузнавачите са съумели да изоставен мястото, без да дават жертви.

Кирило Буданов, началник на основното ръководство по разузнаването в МО на Украйна, споделя, че съветски боен дивизион е " прекратил своята работа ".

В селото Маяк е била ситуирана база на радиотехнически полк и радиолокационен възел на съветската войска, както и позиции за ПВО-системи.

Операцията е осъществена в рано сутринта на 24 август край село Маяк на нос Тарханкут в западната част на Крим. Стигнало се е до конфликти с присъединяване на плавателни съдове и авиация, настояват източници на " Крим Реалии ".

Руският Telegram-канал Baza развива напълно друга версия, съгласно която " незнайни с гумени лодки са разкрили пукотевица по къмпинг с туристи ", само че нямало потърпевши.

До момента окупационните управляващи на анексирания Крим не са коментирали публично информацията за акцията на украинските разузнавачи.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР