Украинското министерство на външните работи предупреди гражданите си да не

...
Украинското министерство на външните работи предупреди гражданите си да не
Коментари Харесай

Украйна зове гражданите си: Напуснете Русия!

Украинското министерство на външните работи предизвести жителите си да не посещават Русия и прикани жителите си, намиращи се на територията ѝ, да я изоставен. Ведомството направи това в издадена през днешния ден рекомендация за пътуванията, съобщи Ройтерс.

" Министерството на външните работи предлага на украинските жители да се въздържат от всевъзможни пътувания до Русия, а на тези, които се намират на територията на тази страна, да я изоставен неотложно ", уточни министерството, представено от Българска телеграфна агенция.

Украйна прикани Запада да наложи нови наказания на Русия, които да бъдат ориентирани против стопанската система и близкото обграждане на президента Владимир Путин.

Вчера западните страни наказаха Русия с нови наказания, по тази причина че подреди на войските си да влязат в Източна Украйна, и заплашиха да отидат и по-далеч, в случай че Москва предприеме пълномащабна инвазия против съседката си.

" Вчера бяха направени първите решителни стъпки и ние сме признателни за това ", написа в " Туитър " външният министър Дмитро Кулеба. " Сега би трябвало натискът да продължи, с цел да бъде спрян Путин. Ударете стопанската система му и околните му другари. Ударете повече. Ударете мощно. Ударете в този момент ".

Очаква се през днешния ден към 14 ч. по Гринуич да влезе в действие първи, стеснен кръг наказания на Европейски Съюз против Русия, заяви почитан европейски посланик, откакто през вчерашния ден външните министри реализираха кардинално единодушие в черния лист да бъдат вкарани още политици и глобите да бъдат ориентирани и против търговията с скъпи бумаги.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР