Украинският външен министър заяви днес, че целта на Украйна през

...
Украинският външен министър заяви днес, че целта на Украйна през
Коментари Харесай

Кулеба в Давос: Целта на Украйна през 2024 г. е да прогони Русия от своето небе

Украинският външен министър съобщи през днешния ден, че задачата на Украйна през 2024 година ще бъде да овладее въздушното си пространство, само че предизвести, че ще отнеме време да бъде победена Русия и ще бъде нужна помощта на Запада, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12432
" През 2024 година целта е да прогоним Русия от небето, тъй като този, който управлява небето, ще дефинира по кое време и по какъв начин ще завърши войната ", сподели Дмитро Кулеба на Световния стопански конгрес в Давос.

Вчера президентът Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога също приказва в Давос за нуждата от реализиране на превъзходство по въздух над Русия. " След 2014 година бяха направени опити за заледяване на войната в Донбас. Имаше доста авторитетни гаранти - немската канцлерка, френският президент. Но Путин е див звяр, който не се задоволява със замразени артикули ", сподели Зеленски в речта си.

Той прикани Запада да помогне на Украйна да получи " въздушно превъзходство " над Русия. " Нашите сътрудници знаят от какво се нуждаем и в какво количество ",  съобщи украинският президент.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР