Украинският Център за стратегически комуникации потвърди, че на борда на

...
Украинският Център за стратегически комуникации потвърди, че на борда на
Коментари Харесай

Новочеркаск изгоря като факла. Какво е имало на борда на десантния кораб

Украинският Център за стратегически връзки удостовери, че на борда на взривения тази нощ огромен десантен транспортен съд на съветския Черноморски флот " Новочеркаск " е имало огромна партида ирански ударни дронове " Шахед ". Именно затова детонацията е била толкоз мощна.

Парчета от обшивката на " Новочеркаск " са пръснати по цяла Феодосия на окупирания от нашествениците полуостров Крим.

 

След детонацията бойният транспортен съд дълго пламтя, а по-късно и потъна в пристанището. Появи се и видео от удара по плавателния съд, на което се вижда извънреден по силата си гърмеж.

 

Официално окупационните съветски управляващи на полуострова оповестяват за един умрял и двама ранени по време на ракетния обстрел във Феодосия. Руското Министерство на защитата публично заяви, че " Новочеркаск " е " потърпевш ". Така поднесената вест провокира подбив даже измежду най-верните на Кремъл военкори. Много от тях недоволстват какъв брой доста видеа от случилото се са оповестени в обществените мрежи.

 

Дори съветските военни репортери не крият, че Военновъздушните сили на Украйна този път са осъществили ювелирна интервенция. Според тях против Феодосия са били пуснати за стръв огромно количество дронове, които са задействали Противовъздушна отбрана системата. След това обаче е пристигнал неочакван удар с ракета Щорм Шедоу, която е поразила " Новочеркаск ".

 

Ето по какъв начин наподобява и обновената илюстрация на плавателните съдове в състава на Черноморския флот:

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР