Украинският Telegram канал Резидент“ предупреждава, че Въоръжените сили на Украйна

...
Украинският Telegram канал Резидент“ предупреждава, че Въоръжените сили на Украйна
Коментари Харесай

ВСУ пред огромно изпитание - рискуват да влязат в котел при втората руска линия в Запорожие

Украинският Telegram канал " Резидент “ предизвестява, че Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) ще попаднат в " казан “ с приближаването си към втората отбранителна линия на руснаците край обитаемото място Работино в Запорожка област, предава.

" Не е нужно да сте боен специалист, с цел да видите равнището на първата и втората отбранителна линия на съперника, само че британците твърдят всички, че украинците не би трябвало да се опасяват. Отделно ще посочим казуса с напредването на ВСУ дълбините на защитата: попадаме в казан, при който нашите флангове са отворени за противников офанзиви “, изяснява каналът, като разгласява и съответната карта на съветските отбранителни линии.

" Анализаторите от основания във Вашингтон Институт за проучване на войната (ISW) означават, че откакто настъпиха в региона на Работино, ВСУ са се доближили до началото на дейностите на втората линия на защитата на съперника, която може да бъде по-слаба от първата. Трети месец от контранастъплението и стигнахме единствено до втората линия на защитата, до момента в който съветските войски построяват четвърта и пета... “, разяснява " Резидент ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР