Украинският Рух (Лвов) отстрани Интер (Милано) след 1:1 в редовното

...
Украинският Рух (Лвов) отстрани Интер (Милано) след 1:1 в редовното
Коментари Харесай

Примаверата на Интер отпадна от ШЛ, Никола Илиев пропусна дузпа

Украинският Рух (Лвов) в профил Интер (Милано) след 1:1 в постоянното време и 4:3 при осъществяването на дузпи в плейофите в младежката Лига на УЕФА, каквото е настоящото наименование на Шампионската лига за младежи.

Срещата беше от плейофния елиминационен кръг, в който се срещат национални първенци за юношите, достигнали до този стадий, и 2-ите тимове от групите в потока с мъжете. Победителите се дефинират в един мач, като домакинско преимущество имат националните първенци.

Заради войната на Русия против Украйна отборът на Рух (Лвов) трябваше да семейства в близкия до границата полски град Сталова Вола. Но след края медиите в Лвов означиха, че Интер (Милано) е най-известният противник, с който е играл Рух в цялата си история, даже на равнище юноши.

Първата действителна опция за гол се откри за домакините в 13-ата минута. Пидгурски подаде отляво към Столярчук, който влезе към центъра и стреля от границата на наказателното поле - вратарят не без проблеми извади топката в корнер. Домакините продължиха да бъдат по-активни, започнаха и преса, като в 30-ата минута Панченко лиши топката от капитана Фонтанарос, излезе самичък против стража Алесандро Калярис и я прати до гредата в мрежата.

През второто полувреме се видя, че тимът на Интер няма да се помири с този процес и стартира да нападна съществено. В 52-ата минута Еспозито изравни за 1:1, като домакините имаха искания за неверно съдийско решение преди попадението.

След равенството в 90-те минути пристигна време и на дузпите. Интер (Милано) получи право да извърши първи дузпа, като зад топката застана българският национал Никола Илиев. Роденият в Русе атакуващ полузащитник обаче прати топката над горната греда. След това двата тима приключиха 3:3 при първите пет осъществявания. Дойде ред на идващите дузпи до пропуск, а сърбинът Станкович от Интер реши всичко с пропуща си при последния изстрел. След него Виталий Роман вкара и фиксира крайното 4:3.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР