Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че войната ще свърши, когато

...
Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че войната ще свърши, когато
Коментари Харесай

Володимир Зеленски: Войната ще свърши, когато умре Владимир Путин


" Украинският президент Володимир Зеленски съобщи, че войната ще свърши, когато почине съветският държавен глава Владимир Путин ", написа вестник " Украинская истина ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8542
Лидерът на страната-жертва на експанзията на Москва даде изявление пред именития американски публицист Дейвид Летърман в метростанция в Киев.

" Да си представим, в случай че Путин хване простуда и почине, или в случай че падне от прозорец и почине, дали ще продължи войната? ", попита телевизионният водещ от Съединени американски щати своя събеседник.

" Не. Войната ще свърши ", отговори Зеленски.

Президентът на Украйна продължи.

" Когато си отиде водач на властнически режим, институциите стопират да действат. Така бе и в Съветския съюз ", сподели още Зеленски, визирайки бързите рокади в Кремъл през първата половина на 80-те години на предишния век.

След гибелта на Леонид Брежнев (10 ноември 1982 г.) на власт е пристигнал Юрий Андропов (починал на 9 февруари 1984 г.), заменен от Константин Черненко (починал на 10 март 1985 г.) След него на власт е пристигнал последният водач на Съветския съюз Михаил Горбачов, а тази страна се разпадна на 15 самостоятелни страни през 1991 година

" На наследниците на Путин в Кремъл ще им мъчно. Те ще би трябвало да прекратят войната и да се заемат с вътрешната политика ", сподели още президентът в Киев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР