Украинският президент Володимир Зеленски отправи пламенен призив за продължаване на

...
Украинският президент Володимир Зеленски отправи пламенен призив за продължаване на
Коментари Харесай

Зеленски във Вашингтон, за да се опита да спаси пакета от помощ за Украйна

Украинският президент Володимир Зеленски насочи разгорещен апел за продължение на военната поддръжка на Съединени американски щати в понеделник в тирада във Вашингтон, като предизвести, че неуспехът да помогне на страната му да победи съветската инвазия извършва „ фантазиите “ на Кремъл за разрушение на демокрацията в Европа.

Обръщайки се към публика от американски офицери в Националния университет по защита, Зеленски каза, че Украйна се бори освен за личното си битие, само че и в отбрана на свободите, които се отвориха в цяла Европа след разпадането на Съюз на съветските социалистически републики.

В като укор към републиканците в Конгреса, които се обърнаха против финансирането от Съединени американски щати за украинските военни старания, Зеленски каза, че политиците не би трябвало да „ предават боеца “ – и сподели, че прекратяването на американската помощ се приветства от съветския президент Владимир Путин.

„ Ако има някой, въодушевен от нерешени проблеми на Капитолийския рид, това е единствено Путин и неговата болна клика “, сподели той. „ Те виждат мечт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР