Украинският президент Володимир Зеленски днес ще посети и ще се

...
Украинският президент Володимир Зеленски днес ще посети и ще се
Коментари Харесай

Володимир Зеленски са среща с Риши Сунак във Великобритания


Украинският президент Володимир Зеленски през днешния ден ще посети и ще се срещне с премиера Риши Сунак. Това оповестява организация „ Ройтерс “, базирайки се на „ Даунинг стрийт “.

Това е едвам в от началото на войната, след срещата с американския президент Джо Байдън през декември 2022 година

Очаква се украинският водач да държи тирада в английския парламент, както и да се срещне с украински бойци, които понастоящем са на образование в.

Обединеното кралство е главен покровител на. Досега над 10 000 украински бойци са минали образование за работа с английски оръжия.

„ Визитата на президента Зеленски във Англия е удостоверение за смелостта на страната му, за увереност и борбеност. Тя е удостоверение за сред страните ни “, се споделя в изказване на Риши Сунак.

да обезпечи образованието на още 20 000 бойци, измежду които и бойни водачи. Англия е една от страните, дали най-голяма поддръжка на Киев, като отпуснатата до момента военна помощ възлиза на 2,5 милиарда паунда, отбелязва „ Асошиейтед прес “.

Очаква се Сунак да за проектите на Зеленски за реализиране на обективен и дълготраен мир в Украйна.

Освен това по-късно през днешния ден в Лондон ще бъде показан против Москва, ориентирани против лица, които са помагали на съветския президент Владимир Путин да „ натрупа персонално положение, както и против компании, които натрупат облаги от военната машина на Кремъл “.

От началото на съветската инвазия английското държавно управление на стотици физически и юридически лица в Русия.

Утре се чака Володимир Зеленски.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР