Украинските войски вече контраатакуват около Киев, малко по малко превземат

...
Украинските войски вече контраатакуват около Киев, малко по малко превземат
Коментари Харесай

Българин в Лвовска област: Украинските войски вече контраатакуват около Киев

Украинските войски към този момент контраатакуват към Киев, лека-полека завладяват селцата. Руската войска безредно обстрелва града с мобилни установки " Град ". Това съобщи за " Твоят ден " българинът, Даниел Бенатов, който живее в Лвовска област, Украйна.

По думите му се допуска, че руснаците унищожават супермаркети, с цел да причинят хранителна злополука, само че към този момент няма дефицит на храна. " Киев има добра логистика, не е обграден. Няма проблеми с ток, топлота и храна. Има хора, които прекарват нощта в бомбоубежища или в метрото. Но има и хора, които се връщат в Киев от другите райони ", изясни той. И добави, че има три групи на поведение в Европейски Съюз - безспорни другари на Украйна, където е и България, втората - с неутрално отношение и третата - съгласно Зеленски, които стопират процесите на помощта към Украйна - Унгария и Германия, оповестява nova.bg.

" Възможен е компромис единствено за неутралния статус на Украйна, само че единствено със съществени гаранции от Съединени американски щати, Англия, Турция и Европейски Съюз. От през вчерашния ден към този момент всички бензиностанции работят без предели. В Лвов се отварят заведения за хранене и кафенета, а хората се разхождат. Животът върви напред ", показа Бенатов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР