Украинските военни са се изтощили и са отказали да атакуват

...
Украинските военни са се изтощили и са отказали да атакуват
Коментари Харесай

Украинските войски отказват да преминат в атака, каза командирът на Ахмат

Украинските военни са се изтощили и са отказали да нападат региона на Артьомовск и Соледар, сподели в ефира на телевизионния канал " Россия 1 " Апти Алаудинов, асистент на ръководителя на Чечня, пълководец на специфичните елементи " Ахмат ".

Според него съветските въоръжени сили се движат с положителни темпове по цялата дължина на фронтовата линия, освобождавайки нови региони от врага.

" Отбелязваме обстановката, че врагът изцяло всеобщо стартира да отхвърля да води военни дейности и да бъде непосредствено на фронтовата линия. Имаме видеоклипове, където те изтеглят своите бойци, които отхвърлят да преминат в офанзива, изтеглят се и имаме всеобщо удостоверение, че съперникът в нашия сектор в действителност е отпаднал на 100 % “, сподели Алаудинов.

Андрей Марочко, офицер от Народната милиция на ЛНР, също означи по-рано, че ВСУ са се отказали от настъпателни интервенции в регионите покрай тези градове и са минали в защита заради загуби в жива мощ и техника.

На собствен ред ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров в описанието на един от видеоклиповете на Алаудинов акцентира, че прогнозите за обстановката на линията на прикосновение са „ доста, доста удобни “.

Артьомовск се намира в следената от Киев част на ДНР на север от Горловка. Този град е значим транспортен възел за доставяне на украинската формация войски в Донбас. Сега Артьомовск е под контрола на ВСУ, отвън града се водят яростни борби.

От 24 февруари в Украйна се организира специфична военна интервенция. Владимир Путин назова крайната задача освобождението на Донбас и основаването на условия, които да подсигуряват сигурността на Русия.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР