Украинските власти заявиха, че и последната или поредната атака на

...
Украинските власти заявиха, че и последната или поредната атака на
Коментари Харесай

Руски дронове стигнали до складове за зърно в Одеса

Украинските управляващи обявиха, че и последната или следващата офанзива на съветската войска е за пристанището в Одеса. Тази нощ по Украйна още веднъж бяха пуснати групи с дронове камикадзе, вид Shahed-136/131

Атаката е осъществена на няколко талази от югоизточно направление. 13 дрона са свалени над територията на Одеска и Николаевска област.

Ръководителят на регионалната военна администрация в Одеса Олег Кипер съобщи, че вследствие на попадение има нанесени вреди по  складови пространства и зърнохранилища . Възникнали са пожари, които към този момент са премахнати, няма потърпевши при офанзивата.

Украинските медии оповестиха по-рано за гърмежи и в Измаил и Рени , откъдето към момента няма информация.

Тази нощ още веднъж имаше оповестена въздушна паника над цяла Украйна, която в ранните часове на деня. През предходната нощ Русия, в това число Лвов и Луцк.
 ISW: Русия се готви да наложи тотална морска обсада на Украйна
ISW: Русия се готви да наложи тотална морска обсада на Украйна

Киев е почнал значима офанзива

Министерство на защитата на Русия към момента не е коментирало офанзивата си . Руската войска се насочи към Одеса в средата на юли месец, откакто Москва излезе Освен към Одеса под прицел станаха е дунавските пристанища на Украйна - Измаил и Рени. върху инфраструктурата посредством която Украйна реализира експорт на товари и храни и съгласно анализатори имат за цел да блокират изцяло стопанската система, както и да подкрепят продоволствения шантаж, който Москва реализира посредством блокираното Черно море.

Обичайно до този миг съветското Министерство на защитата декларира, че се цели в екипажи на морски безпилотни дронове, които атакували Крим.
 Русия „ откри “ група украински бойци, които МИ-6 ще изпрати в Африка
Русия „ откри “ група украински бойци, които МИ-6 ще изпрати в Африка

Руското военно управление основава осведомително прикритие за по-нататъшните си дейности в Измаил

Тази нощ обаче направи усещане осведомителна акция в три от огромните съветски медии, в това число държавната ТАСС - стартирането на една и съща информация по едно и също време предпостави офанзивите и даде " претекст " на съветската войска да нападна Измаил. Трите медии твърдяха, цитирайки " военно-дипломатически източник ", че  английското външно разузнаване МИ-6 сякаш се е подготвило за изпращане към Африка " диверсионно-наказателен отряд от 100 украински бойци с опит на Източния фронт ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР