Украинските националисти стрелят по нашите позиции с немска гаубица Panzerhaubitze

...
Украинските националисти стрелят по нашите позиции с немска гаубица Panzerhaubitze
Коментари Харесай

Защо Москва започна операцията в Украйна? Биологично оръжие, планове за нахлуване в Русия и минската лъжа

Украинските националисти стрелят по нашите позиции с немска гаубица Panzerhaubitze 2000. НАТО прилежно доставя на Неделимата оръжие, пробвайки се да затегне спора
Автор: Владимир Демченко,  Следвайте " Гласове " в 

Появиха се обстоятелства, които потвърждават, че Русия не е трябвало да се бави
Ако до наскоро някой към момента се е съмнявал в нуждата от спецоперацията за отбрана на Донбас, то през днешния ден се изясниха доста неща. Появиха се обстоятелства, които удостоверяват: били са нужни крайни ограничения. И е трябвало да няма бавене.
1. Украйна е желала да нападне първа

Когато Владимир Путин разгласи признаването на ДНР и ЛНР, украинската артилерия към този момент навсякъде обстрелваше градовете и позициите на опълченците. Това е била артилерийска подготовка преди настъплението. Жени, старци и деца от Донецк са се евакуирали във вътрешността в Русия. Ако не беше спецоперацията, боевете без друго щяха да стартират, само че на наша територия.
Да, тъкмо по този начин. Под Авдеевка съветските специфични отряди са намерили карта, бележките по която еднопосочно свидетелстват за проектите на ВСУ да нападат Таганрог и даже Ростов на Дон. Върху кои други територии са се простирали апетитите на бойците на Неделимата, можем единствено да гадаем. Още при започване на 2000-те години, доста преди Майдана, измежду украинските националисти са известни разсъжденията, че целия съветски Юг, в това число Кубан и Ставропол, би трябвало да е украински. Изглежда днешната украинска власт споделя тези апетити.
2. Миниските съглашения са машинация
Украйна не е считала да се договаря за ориста на Донбас нито с Русия, нито с който и да било. Целият мински преговорен развой е бил просто метод да се завоюва време за подготовка за война. След началото на спецоперацията маските бяха свалени. И Порошенко, и Зеленски и фрау Меркел с мосю Оланд обществено признаха: всички тези нормандски формати са били нужни, единствено с цел да се завоюва време и да се даде на Киев опция да се въоръжи. А нали споразуменията бяха одобрени от Съвета за сигурност на Организация на обединените нации...

Владимир Путин: Русия беше заинтригувана от реализирането на Минските съглашения
3. Американските биолаборатории
В ръцете на съветски военни са попаднали документи, свидетелстващи, че на територията на Украйна работят повече от трийсет секрети биолаборатории. Заместник-държавният секретар на Съединени американски щати Виктория Нюланд удостовери: лабораториите съществуват. Тя доста се безпокоеше, че материали от проучванията могат да попаднат в ръцете на наши военни.
Руски специалисти са провели следствие. И началникът на войските за радиационна, химическа и биологическа отбрана на Русия генерал-лейтенант Игор Кирилов заяви: Пентагонът е считал да сътвори съставни елементи за биологично оръжие и да го изпита върху популацията на Украйна и други прилежащи на Русия страни.
За образец служат опити, свързани с ХИВ-вируса, които са се провеждали от американски експерти на територията на Украйна от 2019 година, сподели генералът.

От министерство на защитата на Русия разкриха детайлности за разполагането на американски биолаборатории в Украйна
Цялата тази гнусота рано или късно щеше да се окаже на наша територия. А в Съединени американски щати просто биха вдигнали ръце: нищо не сме видели, нищо не знаем...
4. Западът ръководи Киев
През последните месеци се разсеяха всички подозрения по отношение на това с кого се сражаваме. Не с Украйна, а в Украйна. С помощта на Неделимата Западът се пробва оптимално да отслаби Русия. А при удобен за тях сюжет – да я победи. Анти-руските наказания и разсъжденията, че нашата страна би трябвало да престане да съществува в настоящия си тип, доставките на танкове и тежко въоръжение, даването на сателитно разузнаване, взривяването на Северен поток, западните наемници на фронтовата линия, сриването на договарянията и благословията на Украйна да води война до последния украинец – всичко това има една цел и тя е Русия да бъде сложена на колене.
Буквално преди дни генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг съобщи, че за алианса военните дейности са почнали още в 2014 година.
„ В реалност, от 2014 година НАТО внедри най-голямото подсилване на груповата защита от едно потомство насам “, сподели Столтенберг на конференция в Брюксел. „ Това е най-голямото адаптиране на Алианса, въвеждане на нараснала подготвеност на силите ни, усилване на източния фланг, увеличение броя на ученията. “
Осем години НАТО по всевъзможен метод се стараеше да усвои Украйна във военно отношение, да се добере по-близко до нашите граници. Ако спецоперацията не беше почнала по-рано, щеше да се наложи тя да стартира в този момент. Но щеше да е още по-трудно да се спре напредването на Североатлантическия алианс.
5. Желание да се раздели страната
За времето на спецоперацията украинският и западният елити нееднократно „ осветяваха “ проектите си за „ устройството “ на победена Русия. Да вземем да вземем за пример по този начин наречената „ карта на Буданов “, в която началникът на украинското разузнаване Кирил Буданов дава визията си за териториалната делба след успеха на Украйна. На тази карта от Русия е останало неголямо парченце в европейската част. Урал и Сибир би трябвало да станат Централно-азиатска република, а целият Далечен Изток да отиде при Китай.
 

„ Карта на Буданов “. Киев и неговите съдружници мечтаят да раздерат Русия на късчета
Според тези проекти Украйна си връща Крим и Донбас и отива даже по-далеч. На Запад от дълго време мечтаят да трансфорат страната ни в пъзел от феодални княжества, тъй че „ картата на Буданов “ евентуално доста им е била по сърце. Напомпването на Украйна с оръжие и поддържането на нападателните ѝ попълзновения могат да се смятат за стадий от реализацията на този проект.
6. Превръщане в Анти-Русия
Отношенията сред Русия и Украйна след 2014 година несъмнено не се отличаваха с топлина. Но множеството от нас едвам след началото на спецоперацията схванаха доколко за тези осем анти-руски години се е изменило съзнанието на жителите на Украйна. В детските градини на утринната ведрина на децата са пеели песнички за ликвидиране на „ москалите “, младежи са се записвали в нацистки батальони и са си правили нацистки татуировки. Сваляне на руски монументи, прослава на Бандера и други нечовеци-убийци... Стълкновението на Русия с ТАКАВА Украйна е било неизбежно. А в случай че не може да се избегне сбиването, то, както треньорите по ръкопашен пердах учат новаците, би трябвало да започнеш първи.
 

 
 

Нацистка символика, портрети на Хитлер – татуировките на украинските бойци ясно приказват за техните идеали
Мечтата за атомна бомба
През февруари предходната година Зеленски се изрече на Конференцията за сигурност в Мюнхен. И загатна, че може да върне на Украйна статута на нуклеарна страна. Няколко месеца по-късно ВСУ се пробваха да провеждат провокация с по този начин наречената „ мръсна “ бомба – в нея има нуклеарни съставни елементи. А наскоро екс-командващият сухопътните войски на Полша, ген. Валдемар Скшичак, позволи, че Украйна към този момент има нуклеарно оръжие. Може би има нещо, което не знаем по този въпрос?
А по какъв начин ви се коства най-новата наклонност: ВСУ хвърля по нашите позиции дронове с контейнери с химическо наличие, а Западът не си мърда даже пръста.
Нима трябваше да чакаме, до момента в който Зеленски премине от думи към каузи? Заемайки изчакваща позиция, ние бихме рискували да получим една враждебна към Русия страна, разполагаща с нуклеарно, химическо и биологично оръжие, която също така буйно се стреми към НАТО.

Източник: 
Превод за " Гласове ": Екатерина Грънчарова
 
 
 
 
25 Фев 2023476224 Фев 2023648124 Фев 2023646523 Фев 2023966921 Фев 2023467021 Фев 20232672КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани23 Фев 2023113007 Фев 2023171720 Фев 2023380718 Фев 20231243
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР