Украинските мигранти до този момент демонстрираха нагло поведение и безочие,

...
Украинските мигранти до този момент демонстрираха нагло поведение и безочие,
Коментари Харесай

Украинци извършиха въоръжен обир в София!


Украинските мигранти до този миг демонстрираха безочливо държание и безсрамие, с което отвращаваха българите. Вече обаче минаха тази граница и престъпиха по жесток метод закона.

Група от украински нарушители тази заран е обрала инкасо автомобил на Бистришко шосе и Околовръстно шосе в София. Откраднати са няколко касетки.

Сигналът е подаден в 07:50 ч., потърпевши няма. Крадците са били въоръжени и са избягали с кола с украински рег. номер, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. В момента следствието тече с цялостна мощ.

Наглостта на украинците стигна до такава степен, че не им стигат всичките привилегии, с които се употребяват и се употребиха в България месеци наред, а към този момент потеглят и тежки закононарушения да вършат. Някои от българските жители са съществено обезпокоени, че на следващия ден може тях да атакуван и оберат на улицата.

Украинците безичнстват на българска територия от половин година насам. Обществена загадка е, че са забъркани и в наркотрафици, и в кражби, и в какво ли не още.

 Този път обаче са позволили основна неточност, като са обрали инкасото с украински автомобил. Така кръгът на обвинените се стеснява и следствието се насочва единствено към украинските мигранти.

Техни закононарушения имаше и до момента, само че по-леки. Служители постоянно се оплакват, че не си заплащат сметките по заведения и паркинги, бягат и се държат надменно. Някои даже наподобяват надрусани и пияни.

Интересното е, че същите тези украинци нямат храброст да отидат на фронта, само че за закононарушения са на линия. Очевидно в Киев не възпитават мъже, а нарушители, най-малко това се вижда по нашите географски ширини.

Източник: Dir.bg
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР