Украинските медии съобщиха, позовавайки се на свои източници в Службата

...
Украинските медии съобщиха, позовавайки се на свои източници в Службата
Коментари Харесай

Взрив в дома на финансиста на ЛНР

Украинските медии оповестиха, базирайки се на свои източници в Службата за сигурност на Украйна, че вследствие на детонация тежко е ранен началникът на митническата работа на самопровъзгласилата се Луганска национална република (ЛНР) Юрий Афанасиевски .

Според източниците атентатът е проведен от Службата за сигурност на Украйна, а Афанасиевски е бил взривен в личната си къща в Луганск .

Агенция " Интерфакс Украйна " заяви, базирайки се на свои събеседници в СБУ, че Афанасиевски е получил голям брой рани се намира в реанимация в тежко положение.

Руски източници и представители на самопровъзгласилата се ЛНР към момента не са коментирали данните за опита за ликвидиране.

Украински медии показват Афанасиевски като генерал-майор от ФСБ и " финансист " на ръководителя на самопровъзгласилата се ЛНР Леонид Пасечник . Афанасиевски е управлявал препирането на средства за финансиране на въоръжените формирования в ЛНР . Той е с наложени лични наказания от Европейски Съюз, Англия, Канада, Швейцария и Япония.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР