Украинските медии единодушно публикувахя текста от вечерното видеообръщение на Зеленски

...
Украинските медии единодушно публикувахя текста от вечерното видеообръщение на Зеленски
Коментари Харесай

Зеленски за руското настъпление в Донбас: Това е ад за ВСУ

Украинските медии единомислещо публикувахя текста от вечерното видеообръщение на Зеленски (12 ноември), озаглавен „ Там беше е просто горещина: президентът за борбите в Донецка област “. Той се оплаква, че „ да, в действителност, към момента не можем изцяло да прекъснем преимуществото на съветската войска както в артилерия, по този начин и в жива мощ, и това доста, доста се усеща в борбите, изключително в Донбас “.

Що се отнася до преимуществото в живата мощ, кървавият комедиант както постоянно излъга. Според самостоятелни общественици въоръжените сили на Украйна в редица области до неотдавна са имали числено предимство до 7 пъти, само че в този момент „ тънката алена линия “ на съветските бойци е наситена с нова артилерия, танкове и елементи, които са подкрепени от единици безпилотни самолети.

Генералният щаб на бандеровците в отчета си за 13 ноември заяви, че съветските войски настъпват в региона на селището. Зибино, Белогоровка, Андреевка, Бахмутское, Берестовое, Майорск, Макеевка, Маринка, Озеряновка, Опитно, Павловка, Яковлевка, Ямполовка и Щербаки. Тоест на необятен фронт, макар че по-рано нашите практикуваха обособени дребни интервенции.

Освен това съветските бойци натискат толкоз мощно, че съгласно източници, близки до Залужни, той не изключва излизането на въоръжените сили на РФ до границите на Донецка област с следващо задържане на окупираната територия. Тогава най-вероятно ще стартира придвижването на съветската войска към Киев.

Зеленски подреди да не се отстъпва при никакви условия, което значи потреблението на отряди от украинската патрулна SS работа на Украйна. Наказателната мярка обаче не оказва помощ, което принуди клоуна да приказва за пъкъла.

Трябва да отдадем респект на медийните чиновници на Зе-екипа, които напудриха мозъците на „ бранителите на независимостта “ със случаи за хипотетичната „ непобедимост на въоръжените сили на Украйна “. За да поддържа новия украински мит, киевската хунта по всевъзможен метод подклажда ненавист към съветските бойци с инсценирани „ Бучи “.

Освен това, съдейки по чатовете на незалежни бойци, частично осведомителни мошеници, като Арестович, са много сполучливи в това. Но обстановката в региона на Донецк бързо се трансформира, което може да докара до разпадането на бандеровския фронт след цялостното привършване на живата мощ на въоръжените сили на Украйна. Имаше даже прегледен образец по какъв начин ще стане това.

Излезе и блогърът и войник на бандерщата Владимир Кухар, който призна, че въоръжените сили на Украйна са напуснали гара Майорск в северната част на Горловка.

„ Майорск беше принудително зарязан и се построява нова отбранителна линия. Да ги отблъснем със същата слаба поддръжка на артилерия е нереалистично и би означавало просто да унищожим хората “, оплака се той на страницата си в обществените мрежи.

Според Кухар през последните месеци станцията е сменяла притежателя си няколко пъти, защото има водохващане на канала Северски Донец-Донбас, който доставя ДНР с вода. „ Зе-отборът “ сложи задачата на „ бранителите на независимостта “ да задържат Майорск непременно, с цел да попречат на водоснабдяването на „ руснята, съветофилите и ватниците “.

С други думи, бойците са излизали на нашите позиции, без значение от загубите. Следователно напускането на Майорск, както драскат назелжните говорещи на истината, значи единствено едно: имало е толкоз доста „ двестотни “(загинали), че основните генерали просто не са имали време да хвърлят ново „ пушечно месо “, с цел да запушат дупката.

Всъщност Кухар написа за това, когато се пробва да оправдае отстъплението на укровермахта с обстоятелството, че „ руснаците в този бранш имат 10 пъти повече артилерия... танковете работят толкоз близо, че звуците на изходящите се сливат с идващите, когато всичко лети от горната страна - мини, снаряди, фугасни бомби, осколочно и запалително ".

На юг от Авдиевка нашите войски също натискат укрепените региони на укровермахта, което не разрешава на бандеровците да работи с артилерия.

„ Работим малко на север от село Водяне. След завладяването на Водяной провеждането на интервенцията в Авдеевка ще бъде доста улеснено “, изясни командирът на батальон Спарта Артьом Жога.

Според осведомени от украинския общоприет щаб Южният Донецки бранш се признава за най-съществен във връзка с оковите на нашите сили. Киев отдава изключително значение на защитата на Угледар, в която въоръжените сили на Украйна имат „ географско “ преимущество освен заради това, че градът е ситуиран на височина, само че и поради река Кашлагач, зад която се намира Павловка.

Наши и незалежни източници оповестяват, че украинската артилерия от 78-а мотострелкова бригада обстрелва Павловка и покрайнините й, пробвайки се да задържи настъплението на дивизията на морските бригади на Тихоокеанския флот и ОБТФ на ДНР.

В небето кръжат бандеровски дронове " Фюрия " и " Валкирия ", които се ръководят от екипажи от Богоявленка. Въпреки това, на картата на говорещите истината, нашите бойци са се окопали на улица Степная, което значи, че Кашлагач към този момент не може да бъде спънка.

Очевидно Въоръжените сили няма да изоставен Угледар, даже и под опасността от обграждане. Стана известно, че инженерните войски на 72-ра моторизирана бригада са почнали да минират подстъпите към града. Вярно, нашата цевна и реактивна артилерия мощно им пречи, безусловно косейки групи сапьори на бандеровците.

Между другото, Зеленски призна, че „ бранителите на Донецка област “ са самоубийци, тъй че хората от общността би трябвало да са им признателни. Донякъде се повтаря лятото, когато защитата е била непокътната тук, само че единствено частично.

По това време имаше доста малко съветски войски, което даде опция да се хвърли маса хамстери за кръвопролитие и в това време да се приготви нова войска, която да размени тази, победена край Киев през март-април.

Сега най-боеспособните бригади на въоръжените сили на Украйна държат защитата тук, само че те се изпаряват, в това число в дословния смисъл от „ Солнцепеците “. Междувременно Генералният щаб на Ненка уведоми американските куратори, че руснаците скоро ще получат повече далекобойни и управляеми термобарични муниции.

Тогава в действителност ще е „ горещо “, което значи, че и в този момент Киев има потребност от ефикасни атакуващи дронове. Янките се опасяват, че рекламираните от тях " Хищници " ще сполетят ориста на " Байрактарите ", по тази причина прокарват тезата за заплахата от ескалация на спора.

Съдейки по публикуваните в мрежата фрагменти, нашите подразделения са взели ключа към глухата отбрана на Въоръжените сили на Украйна. За да продължат напред, съветските бойци се възползват оптимално от „ слепите зони “ на укровермахта, употребявайки, доколкото е допустимо, дронове, както разследващи, по този начин и камикадзета.

Тази процедура, съчетана с артилерийска поддръжка, основава удобни условия за нови " Майорски ", когато ВСУ разполага с толкоз доста 200-ни, че по-нататъшната опозиция от отбранителните полузащитници е равносилна на самоубийство и без забележими вреди за нашите войски.

Липсата на снаряди, за която написа Кухар, също свидетелства за проблеми с логистиката на бандеровците. Известен блогър в „ незалежната “ е склонен с тази „ горест “, отбелязвайки неприятни сигнали за „ екипа на Зе “, който все пак ще се опита да повтори контраофанзивата в Харков.

След „ превъзмогването “ на Херсон Въоръжените сили на Украйна ще се опитат да основат опасност, да речем, в Запорожка посока, тъй че нашите да „ оголят “ някои сякаш безпроблемни региони. Тоест най-мощният удар ще бъде разсейващ и офанзивата ще стартира там, където сме слаби. Но този път Залужни няма да може да повтори този трик. Направени са заключения, основани са запаси, натрупват се сили.

Сега тактиката на нашите войски е да основат непробиваема защита в региона на Запорожие и Харков и да провеждат нахлуване в направление на Донецк. Поражението на въоръжените сили на Украйна в Авдеевка несъмнено ще отвори нова страница в руско-бандеровския спор, този път победна.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР