Украински депутат може да бъде наказан заради неприличен жест, показан

...
Украински депутат може да бъде наказан заради неприличен жест, показан
Коментари Харесай

Украински депутат размаха среден пръст на Зеленски

Украински народен представител може да бъде осъден поради непристоен жест, показан във Върховната Рада . Неотдавна Гео Лерос размахал междинен пръст от парламентарната естрада, който е бил ориентиран към премиера Владимир Зеленски .

По време на свое изявление, Лерос почнал да наскърбява Зеленски и негов консултант. След последвала забележка, микрофонът на депутата бил изключен. Тогава разгневен той демонстрира междинен пръст на украинския министър-председател . По-късно изясни, че жестът просто бил импулсивно решение.
 
Депутат Верховной Рады Украины Гео Лерос назвал Зеленского предателем и посочил ему средний палец.
— Сергей из Киева. (@SergUA63)
В момента Гео Лерос е разследван за безчинство по член на Наказателния кодекс на Украйна, заяви РИА. За в този момент съдът е отказал да му наложи домакински арест , каквото искане е имало от прокуратурата.

„ Определено, това беше импулсивно решение. Мисля, че то би трябвало да се преглежда в подтекста на събитията, които се случиха преди този момент, тъй като когато неведнъж ми изключваха микрофона, те не ми разрешиха да подлагам на критика Зеленски и кабинета на президента Ермак. Ще ви припомня, че когато аз бях нападнат от мой сътрудник от трибуната на Народното събрание, той не получи никакви наказания. Жестът ми не беше показан като засегнатост към президентската институция на Украйна. Той беше адресиран персонално до Зеленски и съветника му Ермак ", съобщи Лерос пред локалния Канал 5.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР