Украинската земя е замръзнала, веригите могат да се придвижат дори

...
Украинската земя е замръзнала, веригите могат да се придвижат дори
Коментари Харесай

Защо САЩ предадоха Украйна

„ Украинската земя е замръзнала, веригите могат да се придвижат даже до Киев. Путин ще наподобява необичайно, в случай че не се възползва от този късмет. " С тези думи Си-Ен-Ен като че ли убеждава Русия да нападна Украйна. Но всичко приказва в интерес на това, че американците, които насрочиха войната за сряда, лъжат – война няма да има. Украйна ще бъде обхваната от различен тип злополука.

В сряда украинците ще сложат жълто-сини ленти и ще излязат по улиците на своите градове, с цел да отпразнуват нов празник - Деня на единството. Това е заповедта на президента Владимир Зеленски. Това е отговорът на Украйна на " пълномащабното навлизане на Русия ", което е планувана от американското разузнаване тъкмо за сряда.

Като се има поради, че новият празник беше разгласен със особено послание на президента, същността на казаното може да провокира нервозен смях у изключително впечатлителните му съграждани. Защото при препоръчаните условия би било по-логично да се чакат изречения от Зеленски в духа на „ Всички на оръжие! “ и " Спасявайте се кой както може! ".

Но в действителност самото украинско управление не има вяра в офанзивата на съветската войска – и към този момент е изтощено да повтаря, че не има вяра. В момента към този момент се води огромна война, единствено че това е война от различен тип – осведомителна, тъй че окачването на лентички надалеч не е най-глупавият и е даже много съответен метод за присъединяване в такава война. Поне няма да стане по-зле, макар че Украйна става все по-зле с всеки минал ден. Не Русия е отговорна, а Америка.

Вашингтон докара до същинско изселване. Изглежда, че единствено Северна Корея и Сирия към момента не са призовали своите жители незабавно да изоставен Украйна, само че Ирак да вземем за пример ги прикани, Палестинската автономност също и дружно с тях още няколко десетки страни.

В същото време бизнесът бяга от Украйна – бяга и с крайници, и с изтегляне на вложения. Стига се до там, че страната може да загуби гражданската си авиация - застрахователите отхвърлят да обслужват полети " заради високи опасности ", вследствие на което притежателите на наети самолети изискват украинските превозвачи да ги върнат назад.

Ако същата скица се популяризира и до корабите, злополуката е неизбежна за украинските експортьори, да не приказваме за украинската национална валута, която продължава да се срутва на фона на тревожните изказвания на Съединени американски щати.

След повредата в Чернобил никой не съумя да трансформира Украйна в зона на изключване толкоз бързо, както го вършат администрацията на президента Байдън и американските „ мейнстрийм” медии. Под прикритието на спасяването на страната от нападателните дейности на Русия тя безусловно я удушават със личните си ръце.

Самият Зеленски може да не схваща какво се случва, само че схваща с какво го заплашва всичко това. Независимо от самата опция да повлияе на рецесията, да поеме отговорност за следствията от нея - като се има поради, че привличането на задгранични вложения, които в този момент се топят пред очите ни, се смяташе за главната му заслуга като президент.

Изглежда, че има решение, тъй като източникът на суматохата е прочут – цялата рецесия се случва по правилото „ в случай че американците скочат от покрива, тогава ще скочим и ние “. Съединени американски щати бяха тези, които сътвориха мита за „ рускотонахлуване “ преди два месеца, те също доведоха нервността до краен лимит и отидоха най-далече, небрежно евакуирайки посолството от Киев до Лвов с унищожаването на документи на всички вероятни носители, в това число смарт телефони.

Сега работи по този начин - рецесията ще свърши, когато американците решат да върнат посолството си назад, превключвателят е в техните ръце, те имат последната дума. Те „ видяха опасността “, те би трябвало да решат по кое време ще отмине, а Украйна е оставена да търпи действителни стопански удари от един тип осведомителна война.

Зеленски се опита да се аргументира, като по всевъзможен метод алармира, че Киев в този момент не чака война. Той даже, по лично самопризнание, е бил скандализиран от тези изказвания. Той стартира да се спазари, като изиска от Байдън " отплата " - посещаване и въвеждане на " превантивни наказания " против Русия, само че получи отвод и по двете претенции. Сега няма нито война, нито мир и скоро няма да остане камък на камък от Украйна.

Така тази версия на протичащото се, която преди седмица изглеждаше като чисто украинска параноя, става много пълнокръвна. Тази версия се разисква в украинските медии повече от месец, а същността ѝ е, че американците „ се договарят “ с Русия. Твърди се, че Белият дом и Кремъл заговорничат против Киев: без да трансформират общата изразителност, те са решили да създадат живота в Украйна безусловно нетърпим, като принудят Зеленски да съблюдава Минските съглашения, които се смятат за „ неприемливи” и „ пагубни” за него.

Между другото, тази версия можеше да се чуе изключително постоянно по телевизионния канал “НАШ”, последният опозиционен ефирен канал в Украйна, насочен апропо и към условно проруската публика. Миналия петък Съветът за национална сигурност и защита наложи наказания против канала (За Зеленски, който построява персонална тирания, това е нормалният способ за битка с медиите), което значи неговото затваряне. В същото време „ НАШ “ принадлежи на Евгений Мураев, същия политик, който американското разузнаване назова „ бъдещият водач на проруското държавно управление на Украйна “ (тоест държавното управление, чиято власт съветските танкове ще стартират да откриват в сряда).

Нека всеки самичък да си преценя дали това събитие е значимо от позиция на теорията на конспирацията против Украйна.. Във всеки случай, в случай че тази версия наподобява пресилена, има друга – тази, към която се придържа съветският президент Владимир Путин.

Същността е, че за Съединени американски щати Украйна е просто инструмент за управление на Русия, а Америка не се е интересувала в никакъв случай от ползите на украинците.

Украинските патриоти изрично не харесват тази версия (по-точно не им харесва самата концепция, че Украйна е сведена до ролята на ръждясало шило в тила на Русия), само че остава фактът, че украинската стопанска система в този момент в действителност е пленник на американската външна политика и ясно се намира тампротив волята си.

Това пояснение радикално опонира на първото, защото изключва опцията за „ сговор “ сред Москва и Вашингтон. Най-вероятно същинската цел на Байдън е да изтощи нервите на Кремъл и да го предизвика към неточности, а в случай че не се получи, още веднъж да демонизира Русия като част от цялостната тактика за ограничение и след известно време да разгласи, че войната е била предотвратени с помощта на напъните на Белия дом.

Поне няма ни минимум подозрение, че американците, които са измислили тази война, ще имат задоволително цинизъм и надменност за сходно приписване на заслугите. Председателят на Камарата на представителите и съпартиец на Байдън Нанси Пелоси към този момент съобщи: в случай че Русия въпреки всичко не нападна Украйна, това ще бъде заслугата на американските наказания. Най-вероятно тази позиция скоро ще бъде заета от американските медии и американските сътрудници в чужбина.

Иронията е, че паралелно с това Вашингтон в действителност сътвори условия, когато за Украйна е преференциално да се стреми благонадежден мир с Русия. Част от украинския хайлайф, посредством своя дипломат в Лондон и някогашен външен министър Пристайко, към този момент алармира за подготвеност за компромис по основни разлики, като присъединението към НАТО.

А предния ден самият Зеленски, съгласно немския канцлер Олаф Шолц, е заречен на госта от Германия да приготви предложение за даване на ДНР и ЛНР на специфичен самостоятелен статут. Това е една от основните точки на Минските съглашения, чието осъществяване беше спряно по виновност на Киев. Ако тази обстановка се обърне, всички ще схванат, че войната е анулирана.

Скоро ще стане ясно дали осведомителната специфична интервенция на американците в действителност е подтикнала Зеленски да излезе от безизходицата. Но какъв брой постоянно управлението на самостоятелна Украйна през цялата си история е вземало решения, които са били от изгода за Украйна, с цел да може да се разчита на него в този момент?

Добре е, в случай че решенията не се вземат в ущърб на Украйна. Като да вземем за пример решението за празник с жълто-сини панделки.

Превод: В. Сергеев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР