Украинската страна е готова да проведе специален кръг преговори с

...
Украинската страна е готова да проведе специален кръг преговори с
Коментари Харесай

Киев ошашави Москва, изненада с предложение за преговори

Украинската страна е подготвена да организира " специфичен кръг договаряния " с Русия в обсадения град Мариуол, без предварителни условия. Това разгласи късно нощес в Туитър основният украински договарящ и президентски консултант Михайло Подоляк.

Преговарящите от страна на Украйна са подготвени да заминат за Мариупол, с цел да договарят с Русия за евакуацията на военния гарнизон и цивилните жители в региона, разгласи различен член на екипа. Давид Арахамия уточни, че сега се чака удостоверение от съветска страна.

По-рано представителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че Русия е предала на Украйна план на спокойно съглашение и чака отговор.

В следващото си видео послание тази нощ президентът Володимир Зеленски сподели, че съдружниците наподобява са почнали по-добре да схващат потребността на страната му от тежко въоръжение, след дни на молби за още оръжейни доставки. " Не след седмици, не след месец, а неотложно. Точно в този момент, когато Русия се пробва да засилва нападенията си ", сподели той.

" В момента Европейският съюз приготвя шести пакет от наказания. Обсъдихме това с Шарл Мишел. Работим, с цел да създадем ситуацията в действителност мъчително за съветската военна машина и съветската страна като цяло. Подчертавам във всички договаряния, че глобите са нужни не като самоцел, а като на практика инструмент за обосноваване на Русия да търси мир ", изясни украинският президент.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР