Украинската агенция за военно разузнаване (ГУР) обяви днес, че е

...
Украинската агенция за военно разузнаване (ГУР) обяви днес, че е
Коментари Харесай

Украйна удари дълбоко в територията на Русия

Украинската организация за военно разузнаване (ГУР) разгласи през днешния ден, че е нанесла „ обилни вреди “ на военна цел в съветската Република Татарстан като употребила дрон с дълъг обхват украинско произвеждане, заяви „ Ройтерс ”. (Видеото е архивно.)

Властита в Татарстан по-рано оповестиха, че дронове са атакували индустриални обекти в съветската република и че няколко души са били ранени.

Според ТАСС при офанзивата е била против обект в град Елабуга, който се намира близо 1500 км от Украйна. Удар е бил нанесен и в град Нижнекамск.



Според локалните управляващи индустриалният развой в предприятията не е бил нарушен и няма съществени опустошения. На потърпевшите се оказва нужната помощ, като трима са настанени в болница.

„ Ройтерс ” обаче е анализирал фрагменти от офанзивата в Нижнекамск, които демонстрират, че дронът е блъснал главната индустриална мощ на петролната рафинерия „ Тенеко ”, една от най-големите в Руската федерация.



На оборудването се пада близо половината от общия преработвателен потенциал на цялата рафинерия от 17 милиона тона нефт.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР