Украинската агенция УНИАН съобщи, че руските войски са взели под

...
Украинската агенция УНИАН съобщи, че руските войски са взели под
Коментари Харесай

Руските войски са окупирали град Кременная

Украинската организация УНИАН заяви, че съветските войски са взели под надзор град Кременная в Луганска област. Поради това към този момент не е допустима евакуацията на цивилни жители от града.

Информацията беше доказана от губернатора на Луганска област Сергей Гайдай. „ Окупаторите са поели контрола над Кременная. Боевете не престават. Евакуацията от града към този момент не е допустима. Евакуират се хора от Северодонецк, Лисичанск, Попасная, Горное и Рубежное. Погрижете се за децата си “, сподели Гайдай.

Предишния ден губернаторът заяви, че съветските войски са влезнали в град Кременная, където не престават уличните боеве. Днес Гайдай заяви, че артилерийският обстрел на Кременная е траял през целия ден на 17 април, а през нощта е станал по-чест и по-мощен. Пламъци обхванали седем жилищни блока и икономически постройки, съобщи Българска телеграфна агенция.

Гайдай сподели също, че четирима души са били убити, когато са се опитвали да се изтеглят от Кременная, съобщи Ройтерс. Един човек е тежко ранен. Тази информация не може да бъде доказана от самостоятелен източник, отбелязва организацията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР