Украинка, издирвана от властите в Танзания чрез Интерпол за контрабанда

...
Украинка, издирвана от властите в Танзания чрез Интерпол за контрабанда
Коментари Харесай

Хванаха украинка, издирвана от Танзания и Интерпол за контрабанда на защитен вид костенурки

Украинка, търсена от управляващите в Танзания посредством " Интерпол " за контрабанда на костенурки от предпазен тип, е била задържана в края на февруари в Малко Търново. По искане на Окръжната прокуратура в Бургас е взета мярка  " краткотрайно задържане " за период до 40 дни, оповестяват от обвиняването.

Спрямо украинската гражданка в Танзания се организира наказателно гонене за нелегално владеене и контрабанда на 116 костенурки от предпазен тип. Те са държавна благосъстоятелност и са били изнесени през интернационално летище в Танзания.

За посоченото незаконно действие наказателният закон в Танзания планува наказване " отнемане от независимост " за период до 30 години.

Жената е установена от българските управляващи на 28.02.2023 година на Граничен контролно-пропусквателен пункт - " Малко Търново ". Престъпленията, за които тя е търсена в Танзания, имат аналог и в българския углавен кодекс, прецизират от Окръжната прокуратура в Бургас.

Постановената във връзка с украинката мярка " краткотрайно задържане " за период до 40 дни е дефинитивна, защото тя е доказана от Апелативен съд - Бургас в правосъдно съвещание, извършено на 09.03.2023 година

Предстои настояването за екстрадиция на украинската гражданка да бъде прегледано всъщност пред Окръжен съд - Бургас.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР