Ужасяваща традиция е жива и до днес в Индонезия. Местното

...
Ужасяваща традиция е жива и до днес в Индонезия. Местното
Коментари Харесай

Племе в Индонезия намери начин да празнува заедно с мъртвите си близки (18+ ВИДЕО и СНИМКИ)

Ужасяваща традиция е жива и до през днешния ден в Индонезия. Местното племе Торая продължава да съблюдава обичаен обред, в основата на който са… умрелите родственици. На всеки 3 години хората от племето изваждат мъртъвците от техните гробове и ги демонстрират, откакто са ги гримирали и облекли в нови облекла. Смята се, че по този метод хората от общността демонстрират почитание към умрелите си близки, оповестява Daily Mail.

След това живи и мъртви даже театралничат за фотоси по време на фестивал, прочут като Ma’nene. Смразяващият кръвта бит се извършва повече от век. От далечни времена племето Торая има вяра, че духовете на мъртвите постоянно би трябвало да се връщат в родното място.

По тази причина по-голямата част от тях в никакъв случай през живота си не пътуват, от боязън, че ще починат другаде и тялото им няма да може да бъде върнато вкъщи.

 Племе в Индонезия откри метод да чества дружно с мъртвите си близки (18+ ВИДЕО и СНИМКИ)
 Племе в Индонезия откри метод да чества дружно с мъртвите си близки (18+ ВИДЕО и СНИМКИ)

Погребението е едно от най-важните неща в живота на Торая. През целия си живот хората събират пари за траурната си гала. Има случаи, когато ритуалите не престават седмици и даже месеци наред. През това време фамилията на умрелия събира нужните средства, с цел да може покойникът да бъде изпратен почтено до последния си дом.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР