Ужасяващ сюжет като от хорър филм разкриха разследващи. 11-годишно момиченце

...
Ужасяващ сюжет като от хорър филм разкриха разследващи. 11-годишно момиченце
Коментари Харесай

Брутално: 11-годишно момиченце роди бебе от насилника си

Ужасяващ сюжет като от хорър филм разкриха проверяващи. 11-годишно момиченце е подмамено от фамилен другар, до момента в който си играе с други деца на двора в дома си. Четири месеца по-късно родителите разкриват, че щерка им е бременна, откакто я откарали в болница, защото изпитвала мощни болки в региона на корема, написа Телеграф.

Историята е от лятото 2021 година, когато 27-годишен фамилен другар примамил детето два пъти. Въпреки че не е осъзнало какво тъкмо се случва, момиченцето почнало да страни от фамилния прочут. През декември лекари изпаднали в потрес, откакто установили, че 11-годишната е бременна. Детето било поверено на психолози и служители на реда, които създали ужасяващи разкрития. 

През юли момичето родило благодарение на цезарово сечение, защото организмът му не би издържал на естествено раждане. Новороденото незабавно е обещано за осиновяване, а ДНК експертизата потвърдила, че бащата е душманинът на момичето. Невръстната родилка пък е настанена в приемно семейство, като срещите й с родителите се организират под непоколебим надзор. 

Изнасилвачът пък получава присъда от 10 години затвор, като съдът се разпорежда той да заплати 80 000 евро обезщетение на малолетната пострадала.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР