Ужасен инцидент с две жертви е станал на пистата Нюрбургринг.Двама

...
Ужасен инцидент с две жертви е станал на пистата Нюрбургринг.Двама
Коментари Харесай

Двама служители на Goodyear загинаха при катастрофа на тестове на пистата Нюрбургринг

Ужасен случай с две жертви е станал на пистата " Нюрбургринг ".

Двама чиновници на производителя на гуми Goodyear са изгубили живота си при злополука по време на проби, оповестява. Трагичният случай се е случил в сряда сутринта по време на тествания на нов артикул, като по това време трасето е било затворено за гости и са се провеждали „ промишлени проби ".

От Gooyear потвърдиха, че починалите да работили за компанията, като не разкриха други детайлности за нещастието. Беше обявено само, че тече следствие, което все още не е от престъпен темперамент, а производителят оказва цялостно съдействия на управляващите.

На пътническата седалка на катастфоралата кола е седял 39-годишният авто водач Кристиан Франк, до момента в който името на водача към момента е незнайно, оповестява he Luxembourg Times. Мюнхенското издание The Merkur показва, че от Porsche са удостоверили, че автомобилът, взел участие в случая, е тяхно произвеждане, само че не са дали други детайлности.

Според неотвърдена информация колата е Porsche 911 Carrera S от последното потомство на модела, създавано от 2011 до 2019 година Свидетелите настояват, че автомобилът се е преобърнал няколко пъти, като хората в него безусловно са били катапулритари на открито. Инцидентът е станал на сектора Tiergarten - поредност от S-образни завои в края на дългата права Döttinger Hohe.

Катастрофите на „ Нюрбургринг “ не са нещо извънредно, само че произшествия по време на по този начин наречените „ промишлени проби “, в които автомобилни компании или производители на гуми и съоръжение организират тествания на нови артикули, са необичайност. През предходната година на трасето е имало 77 случая с ранени фенове на високите скорости, в това число един смъртен случай. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР