Уж всички си тръгнаха, а Фейсбук продължава да гъмжи от

...
Уж всички си тръгнаха, а Фейсбук продължава да гъмжи от
Коментари Харесай

Вие тръгнахте ли си? Ако сте още тук, значи IQ ви е по-голямо от 3,14

Уж всички си потеглиха, а Facebook продължава да гъмжи от нелепости. Няколко дни откакто МЕТА заяви, че версията на обществената мрежа  без реклами ще бъде платена, се появи пост, който  предупреждаваше  драгите консуматори, че от понеделник Фейсбук стартира таксува всички консуматори и единственият късмет да спестят 4,99 $ е да задържат пръста си върху известието. Постът, който се споделя лавинообразно, стартира с думите „ И аз си потеглям!!! ”, с цели три удивителни. Вероятно поради опасения някой да не се откаже. Освен това въпросното „ проклинание ” дава обещание да защищити всичките им фотоси и скъпа персонална информация, която те непринудено са споделили във въпросната мрежа. В поста се показват и специфични благодарности към субекта Ники Фрилинг, с помощта на чиито правни препоръки, хиляди българи са опазили фотосите на баниците си, великденските яйца и селфитата от Слънчака.  
Прочетете още
Дори шефът на Българска национална телевизия Емил Кошлуков разгласява подигравателен коментар в персоналния си профил. „ Важно разяснение: Вероятно към този момент сте разбрали, че по канал 4 са оповестили по какъв начин Facebook към този момент ще ви таксува по 4,99 $ на месец за използването на платформата. Искам да отбележа, че Българска национална телевизия 4 е предопределен за българите в чужбина, а те са по-заможни и могат да си разрешат пет $ на месец такса. Затова там го пуснахме. Уверявам ви, че щом Цукерберг реши да ни таксува и нас, тукашните българи, ще го съобщим в " По света и у нас " - новините на Българска национална телевизия, или както Марк би споделил, канал 1. Ще ви осведомяваме навреме посредством нашите репортери в офиса на Цукерберг, с които сме в директна връзка непрекъснато. Вече имаме информация от няколко източника, че Марк - разрешавам си да се обръщам на малко име към него, щото около тая нервност с таксата си приказваме непрекъснато - ще кандиса и на същата цена, само че в левове, демонстрира схващане индивидът. Очаквайте детайлности! "

Въпросният спам провокира и всеобщи мнения в обществената мрежа, съпроводени с карикатури и мемета.

И аз потеглям!!!

Не знам къде отивам, но всички към този момент потеглиха, аз да не съм по-прост?

По канал 4 споделили да си задържим пръста върху фейсбука, с цел да прецакаме Зукърбърг. Не го знам тоя канал, но щом кажат нещо по тв приемника, несъмнено е по този начин.

Аз пари няма да му дам.

 --------------------------

Благодаря на Канал 4 и мисис Айвълин, които ми дадоха този скъп съвет. Много е значимо да прочетете до дъно и да споделите с допустимо максимален кръг от хора, в случай че не желаете вашата Facebook информация да бъде продадена и употребена от илюминатите!

Facebook към този момент е обществена компания и има право да употребява фотосите ви за сатанистки ритуали, в случай че не извършите тези значими стъпки:

1.Копирайте целия текст и го разпратете до 666 познати, преди началото на ритуала*.

2.Поставете телефона си в менче с мълчана вода за 1 нощ, до момента в който 666 пъти на глас изричате: Забранявам в името на Бог!

*Много е значимо да са тъкмо 666 пъти!!!!

3.В огромна тенджера кипнете 666 зърна смилянски фасул и го оставате да се вари на спокоен огън за 66 минути и 6 секунди.

4.На сутринта сипете мълчаната вода в кипнатия фасул и варете още 6 часа, 6 минути и 6 секунди.

5.Поставете телефона в боба, опаковайте тенджерата в 666 най-лонови плика и изхвърлете всички в резервоар, на 666 стъпки от вкъщи ви.

*Може и по-късно, само че ще ви би трябвало нов телефон.

Така Facebook ще знае, че не желаете вашите данни да бъдат употребявани с нечестиви, не християнски цели!

Амин! Да бъде!



 -------------------------------------------

Край! И аз потеглям!!!

Не позволявам на Facebook да тегли такси от персоналните ми сметки в Бг и на Каймчановите острови. Ма те в случай че тръгнат да желаят да теглят, няма да им признаят писанията у Фейса, ще желаят документално позволение от мен. Не позволявам на Фейса да употребява персоналните ми данни (снимките на кучета и котки, примерно) за образуване на трусове на Балканите и други подривни действия. Не позволявам всякакви астероиди да падат където и да било, с изключение на в океаните. Ако не желаете персоналните ви данни да се употребяват, измитайте се от обществените мрежи, идете в гората и се обесете на някое крепко дърво. Ако не сте съгласни да ви позлват фотосите на внуци, котенца и кученца, цветенца и листенца, задръжте пръста си на този текст, копирайте, разпечатайте, и поставете разпечатката на видно място в тоалетната си. Приятна вечер от Канал 4

--------------------------------------- 

 На вниманието на всички от групата " И аз потеглям! " Току-що по Kanal 4 News оповестиха, че няма потребност да чакате до понеделник, а може да тръгвате още през днешния ден! Не губете време стягайте багажа и пушек да ви няма....

То бива тъпунгери,ама това към този момент не се търпи!



 ----------------------------------------

Мдааа, прелестно гледане на " Канал 4 " и да не забравите да благодарите на световноизвестният правник Ники Фрилинг, че другояче горите. 

Но хората си споделят сходни измислици напълно съществено и без оглед на класа, пол, обучение и занимание. Тъжно е, само че такива са извечните закономерности на тълпата. В навалица разсъдъкът избледенява, а груповата страст и стадният инстикт преобладават. Повечето " балони ", в които е капсулиран всеки във фейсбук, въпреки че си фантазира, че вижда цялото (общество, свят), са точно виртуални тълпи, в които нерядко се тиражират безрезервно, а постоянно и напряко безмозъчно, всевъзможни измислици и глуповати операции.

---------------------------------

Интересно е да се следи по какъв начин другояче умни хора оглупяват в тълпата.

Густав Льобон,  френски лекар по медицина, антрополог, социолог и обществен психолог, в своя труд „ Психология на тълпите ” написа: “Тълпите в никакъв случай не са били жадни за истини. Те се извръщат пред причини, които не са по усета им и избират да обожествяват грешката, в случай че грешката ги притегля. Който умее да ги заблуждава, елементарно им става стопанин, а който се опита да ги извади от заблудата, постоянно става тяхна жертва. ”

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР