Уитни Хюстън умря преждевременно само на 48 години през 2012

...
Уитни Хюстън умря преждевременно само на 48 години през 2012
Коментари Харесай

Уитни Хюстън ще донесе милиони на семейството си 10 години след смъртта си

Уитни Хюстън умря прибързано единствено на 48 години през 2012 година разорена. През цялата си кариера тя се славеше като дамата с един от най-красивите гласове в развлекателната промишленост. В края на живота си обаче, колкото и млада да беше още, тя имаше доста проблеми със брачна половинка си и главно с опиати, които повлияха на работата и известността й, а отсам и на приходите ѝ. Имаше големи задължения, въпреки и десет години по-рано да беше подписала най-големия контракт за това време в развлекателната промишленост - за 100 милиона $ с " Ариста ".
През 2019 година  Пат Хюстън, която е брачна половинка на огромния ѝ брат и неин управител, а по-късно и реализатор на наследството, подписва контракт със звукозаписната компания " Праймъри уейв ". Тогава наследството на певицата се прави оценка на към 14 милиона $. Музикалната компания съумява да го усили четирикратно, написа " Билборд ".

 

Сега са планувани нови планове, от които се чакат обилни облаги. Най-значителният от тях е новият биографичен филм " I Wanna Dance with Somebody: Филмът за Уитни Хюстън ", който излезе в Съединени американски щати на 21 декември, а в България на 23 декември. Той е плануван като коригиращ на известното за звездата, въпреки и основателите му да настояват, че не всичко е в съгласие със фамилията, а някои неща в него може и да не им харесат.
Сценарият е написан от Антъни Маккартън, основал " Бохемска рапсодия ", " Теория на всичко ", " Най-мрачният час ". Очаква се приходите да са обилни и той да усили интереса към песните на Уитни Хюстън, да запознае младите с шлагерите на звездата.

Според Антъни Маккартън, излезлите преди " I Wanna Dance with Somebody: Филмът за Уитни Хюстън " четири кинопродукции имат една обща линия - " те са захласнати от грешките й ", написа в. " Гардиън ". Те отразяват преобладаващото мнение на хората при гибелта на звездата - от този момент постоянно името ѝ се свързва с покруса. " Това е универсално разбиране. В някои връзки този филм е коректив на това, " споделя Маккартън и прибавя, че за него е било значимо да се концентрира върху големите достижения на певицата. 
За годишнината на Уитни Хюстън са планувани също серия от артикули -  парфюм, който към този момент излезе в продажба, тениски с нейни фотоси, наподобяваща на нея кукла, серия гримове. Ще бъде възобновено и турнето с холограмата ѝ, въпреки й тя да провокира неразбиране на концерти поради неприятната аналогия.  
През 2023 година, когато Уитни Хюстън щеше да навърши 60 години, ще бъде публикуван албум с госпел песни на певицата и ще бъде подложен мюзикъл на Бродуей по новия филм или либрето от Маккартън. Планът Уитни Хюстън да се завърне в класациите се управлява от компанията " Праймъри уейв ". Миналата година тя издаде неин кавър на песента на Стиви Уондън " Higher Ground ", която имаше триумф и в този момент възнамерява да издаде нейни по-непознати записи.
Освен " Праймъри уейв " от облагите ще се възползва фамилията на певицата - брат ѝ Майкъл, който след гибелта й призна, че той й е дал първите опиати, другият й брат Гари, брачната половинка му Пат, която подписва покупко-продажбите, майка й Сиси, с която тя е имала сложни взаимоотношения. Това оставя неловкото възприятие, че роднините й се възползват от гибелта й, въпреки и те да настояват, че желаят единствено да опазят наследството ѝ.
Уитни Хюстън постоянно е била великодушна към роднините си. Те до огромна част обаче  допринасят към насъбраните ѝ дългове. При гибелта ѝ те са към 20 милиона $.
Малцина артисти могат да се похвалят с резултата, който Уитни Хюстън оказва с едноименния си дебютен албум през 1985 година С впечатляващия си глас тя става първият реализатор в историята, чиито седем поредни сингъла доближават първо място в класацията " Хот 100 " на " Билборд ". Тя получава шест награди " Грами ", две " Еми ", четири нейни албума стават номер 1 и печели 22 Американски музикални награди. Договорът й от 2001 година с " Ариста " на стойност 100 милиона $ е най-големият до тогава. Името й към момента е синоним на емблематични вокални осъществявания, като " I Will Always Love You " от кино лентата " Бодигард ". В началото тя е пример за триумф за начинаещите, само че несполучливият брак, използването на опиати и натискът на славата я изтощават. Уитни Хюстън е открита удавена във вана в хотел в Лос Анджелис няколко часа преди годишното празненство преди връчването на премиите " Грами ", проведено от нейния наставник Клайв Дейвис. 
Източник: Българска телеграфна агенция
Следвайте " Гласове " в
 
 
 
22 Дек 202252918 Дек 2022331109 Дек 2022418108 Дек 2022118507 Дек 202272605 Дек 2022255КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани14 Дек 202288009 Дек 2022124717 Дек 2022121217 Дек 2022415
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР