- уиски – Може да го прави само за показност,

...
- уиски – Може да го прави само за показност,
Коментари Харесай

Алкохолът, Който Той Пие Го Издава Верен Ли Е Или Не! Виж Тук!

- уиски – Може да го прави единствено за показност, а може и в действителност да е на висота. Ако прави избор сред бърбън и скоч, значи, че добре сортира връзките си. Ще ви се отдаде напълно и задълго, стига да влезете под кожата му и да импонирате в диалога на неговите тематики.

- водка - Този мъж е ловджия. Той в огромна степен е притеглен от самия развой на завземане на дамата, а не от крайния резултат. Готов е на всичко. Но когато “плячката ” е в неговите ръце, изгубва интерес и още веднъж потегля на лов.

- бира – Той е буен, само че не изключително гальовен. Ако си поръчва избрана марка от неговата обичана бира, значи е непрекъснат, само че и закостенял. Ако му е все едно какво пие, ще му е и все едно коя е дамата до него.

- алкохолен коктейл - Той е ловък съблазнител и ценител на женските стремежи. Затова съблазнената от него жена е подготвена да му елементарни всички провинения, а по този метод в действителност му открива пътища за нови и безкрайни завоевания.

- вино – Това е „ отлежал ” мъж, който нормално е изтънчен. Говори единствено по тематики, които са забавни на него самия. Може да бъде правилен до гроб... стига да не се появи по-младо „ вино ”. Ако той избере раздялата, би се почувствал отговорен.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР