Уилиам Чолов откри с впечатляваща победа българското участие на първия

...
Уилиам Чолов откри с впечатляваща победа българското участие на първия
Коментари Харесай

Уилиам Чолов с впечатляваща победа в Албена

Уилиам Чолов откри с впечатляваща победа българското присъединяване на първия Балкански шампионат по бокс за мъже и дами. Турнирът започва през днешния ден в Албена.

В категория до 75 кг националът ни не остави късмет на Иван Делич от Хърватска. Под наставленията на треньорите Жоел Арате, Александър Александров и Валентин Поптолев, Чолов доминираше в хода на целия мач и справедливо ликува след 5:0 съдийски гласа (30:27, 30:25, 30:26, 30:26, 30:26).

С триумфа Уилиам се класира за полуфиналите в Албена. В четвъртък той ще се изправи против Александру Булеу от Румъния. Мачът е шести в програмата, която започва от 15:00 часа.

На кръга на следващия ден ще забележим още трима наши представители. Ясен Радев ще открие програмата против представителя на Косово Башким Бажоку. Срещата в категория до 54 кг е първа в листата. В третия дуел на кръга ще се качи Радослав Росенов. В категория до 60 кг многократният международен и европейски първенец ще боксира с хърватина Патрик Личул.

Последен от националите ни ще забележим Кристиян Димитров. В седми дуел от листата той ще срещне Дионисиос Психогиос (Гърция) в категория до 86 кг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР