Уил Смит е бил помолен да напусне церемонията по връчването

...
Уил Смит е бил помолен да напусне церемонията по връчването
Коментари Харесай

Помолили Уил Смит да напусне Оскарите, той отказал

Уил Смит е бил помолен да напусне церемонията по връчването на Оскарите, откакто е блъснал Крис Рок, само че е отказал, оповестяват от Академията. Организаторите на събитието също по този начин обявиха, че е стартирано " дисциплинарно произвеждане " против Смит.

Смит удари Рок, откакто комикът се пошегува с бръснатата глава на брачната половинка му Джейда Пинкет Смит, резултат от болестта плешивост, причиняващо косопад.

Актьорът, който завоюва първия " Оскар " в кариерата си на церемонията, още тогава се извини, а по-късно употребява обществените мрежи, с цел да се извини и на Крис Рок за острата си реакция.

В изказването си Академията за кино изкуство и просвета съобщи:

" Г-н Смит беше помолен да напусне церемонията и отхвърли, [но] ние също по този начин признаваме, че можехме да се оправим със обстановката по друг метод. "

Тя също по този начин разгласи, че е " почнала дисциплинарно произвеждане против господин Смит за нарушение на стандартите за държание на Академията. Обвиненията включват несъответствуващ физически контакт, обидно или заплашително държание и компрометиране на интегритета на Академията ", се споделя в известието.

Академията съобщи, че е допустимо да бъдат подхванати дейности на идващото съвещание на борда на 18 април. Това може да включва " краткотрайно премахване, изключване или други наказания " по отношение на Смит, се споделя в изказването.

Тя се извини и непосредствено на Рок, както и на номинираните, гостите и феновете.

Междувременно Рок съобщи, че " към момента осмисля " случая в първите си обществени мнения след церемонията.

" Как мина уикендът ви? ", попита шеговито той публиката на стендъп шоу в Бостън, преди да каже, че към момента не възнамерява даобсъжда обществено случая.

" Все още одухотворявам случилото се, тъй че в някакъв миг ще приказвам за това ", сподели Рок на публиката. " Това ще бъде съществено. Ще бъде и смешно, само че тъкмо в този момент ще описвам смешки ".

Реагирайки на изказването на Академията, Джими Кимъл, който беше водещ на Оскарите през 2017 година и 18 година, съобщи в своето токшоу: " Обикновено, когато някой е помолен да напусне и откаже да си тръгне, тогава идва защитата и го води. Но в този случай те взеха решение да му дадат " Оскар " и да го пуснат назад на сцената да приказва. Това изпраща неправилно обръщение. "

Една от тазгодишните ко-водещи, Уанда Сайкс, съобщи, че намира случая за " непоносим " и че е " непоносимо ", че на Смит е било разрешено да остане, с цел да одобри премията си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР