Уил Феръл се завръща в кампуса. Актьорът от Старата школа“

...
Уил Феръл се завръща в кампуса. Актьорът от Старата школа“
Коментари Харесай

DJ сетът на Will Ferrell през уикенда дава вибрации от „старата школа“

Уил Феръл се завръща в кампуса.

Актьорът от „ Старата школа “ се появи в Университета на Южна Калифорния (USC) в събота, където беше забелязан във видеоклипове, оповестени в обществените медии зад диджей, надъхан на нещо, което наподобява като празненство на братството на Sigma Alpha Mu (ΣΑΜ)..

Облечен с обърната обратно бейзболна шапка на USC и яке Trojan, артистът се вижда в едно видео да пляска в ритъма на „ Eye of the Tiger “, до момента в който е заобиколен от студенти, наслаждаващи се на празненството, което се състоя по време на фамилния уикенд на университета.

Синът на Ферел Магнус, който споделя със брачната половинка си Вивека Паулин, е упорит музикант, който е студент в USC.

Самият артист е учил спортна информация в USC, преди да се дипломира през 1990 година, и е бил деен член на общността на възпитаниците на университета.

(От ляво) Люк Уилсън, Уил Ферел и Джереми Пивен в „ Старата школа. “ class= (От ляво) Люк Уилсън, Уил Ферел и Джеръми Пивен в „ Старото учебно заведение “. Колекция DreamWorks/Everett

През 2017 година Ферел и Паулин дадоха първата цялостна стипендия за женския футболен тим на USC, а през същата година артистът получи почетна докторска степен, когато изнесе тирада пред абитуриентите.

По време на обръщението си Ферел се пошегува, че „ достиженията му включват бягане гол през град Монтроуз в „ Старото учебно заведение “, визирайки комедийната класика, в която взе участие като Франк „ Танка “ Рикар през 2003 година

„ Старото учебно заведение “ е с присъединяване на Феръл, Люк Уилсън, Винс Вон, Джеръми Пивън и Елън Помпео и наблюдава героите на Феръл, Уилсън и Вон, до момента в който те се пробват да преживеят колежанските си години, като основат приятелство в локален кампус.

Съботният неочакван DJ сет не е първият път, когато Ферел взе участие в събитие, обвързвано с Магнус.

През 2022 година звездата от „ Нощите на Таладега “ провали първото осъществяване онлайн на Магнус в Сан Диего по време на благотворителното събитие Cancer for College, когато той се появи на сцената, с цел да обезпечи „ още кравешки звънец “, излъчвайки своя емблематичен скеч от 2000 година „ SNL “.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР