Уейн Рууни, настоящият треньор на Бирмингам, остави незаличима следа като

...
Уейн Рууни, настоящият треньор на Бирмингам, остави незаличима следа като
Коментари Харесай

Съпругата на Уейн Рууни: Изневери ми 18 пъти

Уейн Рууни, актуалният треньор на Бирмингам, остави незаличима диря като футболист - легенда на Манчестър Юнайтед с 393 мача и 183 гола, тръгнал за огромния футбол от Евъртън. За националния тим има 120 дуела и 53 попадения.

Не всичко в живота му обаче е цветя и рози. Пред известен подкаст на Острова той описа за най-трудния интервал в живота си.

" Преминах през много разнообразни провокации - както на терена, по този начин и отвън него, лекувах се с алкохолът. Когато бях на 20, прекарах няколко дни у дома и не излизах. Пиех съвсем до припадане. Не желаех да съм измежду хора, тъй като от време на време се усещах компрометиран, а различен път - като че ли съм ги разочаровал. В последна сметка не знаех по какъв начин другояче да се оправя с това, тъй че избрах алкохола ", разказва Уейн. 

Когато пиеш и не получаваш помощ от другите, в действителност можеш да свършиш на дъното и аз бях по този начин няколко години. За благополучие в този момент не ме е боязън да отида и да приказвам с хората за проблемите ", изяснява актуалният управител на Бирмингам.

Хиляди пъти е бил на първите страници на таблоидите. И освен поради головете си. Участвал е в оргии с проститутки и се е възползвал от първокласен дамски конвой зад тила на жена си. Веднъж беше заловен да кара пийнал с друга жена в колата, а преди няколко години беше сниман с полуголи девойки, които танцуват към него в хотел.

Според признанието на брачната половинка му Колийн, Рууни ѝ е изневерявал 18 пъти за 15 години след брака им през 2008 година

" Тогава бяхме още доста дребни и доста се карахме. Знаех с кого излиза и знаех, че не е добре. Не желаех да му споделям нищо до един миг. Не беше елементарно, само че му простих. Мисля, че е необикновено къде сме през днешния ден след всичко това. И двамата сме щастливи, тъй като сме мощни хора и говорихме за всичко ", откровена е Колийн.

Според нея алкохолът е главният провинен за държанието на обичания ѝ мъж.



Това, което мнозина не знаят е, че Уейн се е подложил на вазектомия през 2018 година, откакто се ражда четвъртото им дете.

" Всичко, което се случи, е истина. Това не значи, че не обичам Колийн, просто взех неверни решения ", разяснява 38-годишният Рууни.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР