Уейн Рууни е съкрушен от скоропостижното уволнение в Бирмингам. Мениджърът

...
Уейн Рууни е съкрушен от скоропостижното уволнение в Бирмингам. Мениджърът
Коментари Харесай

Рууни съкрушен, взима си почивка

Уейн Рууни е сломен от скоропостижното уволняване в Бирмингам. Мениджърът остана без работа във втория ден на новата година, откакто позволи поредна загуба в Чемпиъншип след 0:3 от Лийдс. 

Специалистът, водил преди този момент Дарби Каунти и Ди Си Юнайтед призна, че е решен да си вземе отмора и да обърне внимание на фамилията си. 

" Футболът е бизнес с резултати и признавам, че те не са били на равнището, на което съм желал да бъдат. Все отново времето е най-ценният актив, с който разполага един треньор и нямам доверие, че 13 седмици са били задоволителни, с цел да се видят нужните промени. Лично на мен ще ми отнеме известно време, с цел да преодолея тази крах. Занимавам се с професионален футбол, като състезател или управител, от 16-годишен, споделя още някогашният нападател, който като ментор е бил отпред на Дарби Каунти и на американския Ди Си Юнайтед.

" Сега възнамерявам да отделя малко време със фамилията си, до момента в който се приготвям за идната опция в моето пътешестване като управител ", се споделя в изказване на самия Рууни.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР