Уейн Рууни е подходящ кандидат за мениджърския пост в ,

...
Уейн Рууни е подходящ кандидат за мениджърския пост в ,
Коментари Харесай

Фърдинанд подкрепи Рууни за мениджър на Евертън: Видях един различен Уейн

Уейн Рууни е подобаващ претендент за мениджърския пост в, счита някогашният му съотборник Рио Фърдинанд. 36-годишният Рууни сега води отбора на в Чемпиъншип, а името му се спряга измежду разновидностите за правоприемник на уволнения Рафаел Бенитес.

За любимец за поста се счита селекционерът на националния тим на Белгия Роберто Мартинес, който бе отпред на отбора сред 2013-а и 2016-а година, само че не е ясно каква е позицията на локалната футболна федерация, написа британското издание Daily Mirror. Фърдинанд и Рууни бяха съотборници в продължение на десетилетие в състава на сред 2004-а и 2014-а и 43-годишният сегашен ефирен коментатор има вяра, че някогашният британски национал мъчно би отказал на вероятно предложение от клуба, в който стартира спортната му кариера.

" Ако си Рууни, ще приемеш работата за секунда ", съобщи Фърдинанд в блога си във видеоплатформата YouTube. " Сигурен съм, че би се съгласил, в случай че може да избави от изпадане в по-долна дивизия и да поеме от лятото ", добави Рио Фърдинанд, който е впечатлен от метода, по който Рууни се оправя с извънредно сложната ситуция в сегашния си отбор, който е предпоследен във краткотрайното класиране в Чемпиъншип и се бори за оцеляване. " Видях един друг Уейн спрямо този, с който израснах. Не чаках такава убеденост от толкоз млад треньор ", добави някогашният състезател на. След неприятния старт на сезона Дарби Каунти няма загуба в шампионата към този момент пет мача от средата на декември насам.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР