Уест Хам мисли за подсилване на атаката през лятото, особено

...
Уест Хам мисли за подсилване на атаката през лятото, особено
Коментари Харесай

Уест Хам мисли за подсилване на атаката

Уест Хам мисли за укрепване на офанзивата през лятото, изключително в случай че тимът успее да откри място в топ 4 и се класира за присъединяване в Шампионската лига. " Чуковете " са приятната изненада в Премиър лийг и сега заемат 4-ото място във краткотрайното класиране. Мениджърът обаче е наясно, че при вероятно присъединяване в Европа, тимът ще има нуджа от много по-широк и по-класен състав.

Основен приоритет за лятната селекция ще бъде усилването на конкуренцията в офанзива. прави мощен сезон в ролята на централен нападател, само че той постоянно е преследван от травми и в клуба са наясно, че би трябвало да има добра опция за него в предни позиции.

От Уест Хам към този момент са набелязали двама играчи за задачата, написа " Daily Star ". Твърди се, че това са от и Еди Нкетиа от.

Напоследък съществено се заприказва, че Ейбрахам не е благополучен на " " след идването на отпред на клуба. Нападателят не е удовлетворен от дребното игрово време, което получава и се чака да изиска трансфер през лятото. От Челси пък надали ще му вършат пречки, стига да получат задоволително добра оферта.

В същото време Нкетиа е зиписал 13 мача като титуляр през сезона за Арсенал, само че съвсем всички са в шампионатите за купите. 21-годишният гений на този стадий мъчно може да се пребори за обезпечено титулярно място, тъй че няма да е изненада, в случай че потърси шанса си другаде.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР