УЕСТ ДЕС МОЙН, Айова — Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис

...
УЕСТ ДЕС МОЙН, Айова — Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис
Коментари Харесай

ДеСантис се разделя с Тръмп, след като той предположи, че сривът на икономиката ще му помогне на изборите: „Не искам да виждам това“

УЕСТ Договор за Европейския съюз МОЙН, Айова — Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис направи внезапен контрастност сред себе си и Доналд Тръмп откакто някогашният президент неотдавна се пошегува, че ще завоюва от срутва на стопанската система.

Без да загатва Тръмп по име, ДеСантис настоя, че желае стопанската система на нацията да процъфтява, макар че някогашният президент залага на финансов банкрут.

„ Не желая стопанската система да се срине, тъй като поминъкът на хората зависи от това “, сподели ДеСантис пред кореспонденти във вторник, когато го попитаха за забележките на Тръмп по време на къса врява след кметството на Fox News.

„ Ако стопанската система се срине, хората ще бъдат изхвърлени от работа, предприятията ще пропаднат. Не желая това да се случва. Искам хората да се оправят добре. Това направихме във Флорида. “

Тръмп разсъждава какво би могла да направи за него в политическо отношение една неуверена стопанска система в изявление, излъчено в понеделник.

„ Когато има злополука, уповавам се това да е през идващите 12 месеца, з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР