Уест Бромич победи с 3:0 Саутхемптън в мач от 31-ия

...
Уест Бромич победи с 3:0 Саутхемптън в мач от 31-ия
Коментари Харесай

УБА постигна нова гръмка победа

Уест Бромич победи с 3:0 Саутхемптън в мач от 31-ия кръг на Висшата лига и реализира значим триумф в борбата за спасението.

Домакините стартираха вихрено дуела и още в 5-ата минута осъществиха попадение посредством Мбайе Диане, само че то бе анулирано поради засада.

Три минути по-късно Калъм Робинсън стреля красиво, след което топката прелетя около десния непряк дирек.

Веднага по-късно гостите имаха добра опция. Кайл Уолкър-Питърс се измъкна от отбраната на Уест Бромич и останал самичък против Сам Джонстън стреля в тялото на вратаря.

В 12-ата минута Конър Таузенд овладя чудесно топката и насочи компактен изстрел, само че Фрейзър Форстър се намеси уверено и мазета.

В средата на първата част обстановки се откриха и пред двата отбора, само че с пропуски се отличиха Мбайе Диане и Стюарт Армстронг

В 31-ата минута „ дроздовете “ получиха правото да изпълнят дузпа за нарушаване на Фрейзър Форстър. Зад топката застана Матеуш Прейра, който с невъзмутим изстрел в средата на вратата откри резултата.

Три минути след попадението домакините съумяха да удвоят преднината си. Мбайе Диане откри чудесно Мат Филипс в наказателното поле, след което крилото осъществя красиво от близко.

Двата отбора предложиха равностойна игра през второто полувреме, само че още веднъж Уест Бромич стигна до попадение. В 69-ата минута Калъм Робинсън бе открит в наказателното поле и от близко направи резултата типичен.

Дълбоко в добавеното време на дуела Саутхемптън можеше да понижи резултата от дузпа, само че Джеймс Уорд-Праус не съумя да преодолее Сам Джонстън.

По този метод Уест Бромич остава на 19-ата позиция, само че към този момент има в актива си 24 точки с осем по-малко от 17-ия Нюкасъл. От своя страна „ светците “ са 14-и с 36.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР