Уелските власти насочиха вниманието на гражданите към случаи на измами

...
Уелските власти насочиха вниманието на гражданите към случаи на измами
Коментари Харесай

Измамници продават безплатна ваксина във Великобритания

Уелските управляващи насочиха вниманието на жителите към случаи на измами с ваксини за, при които хора заплащат за безвъзмездни ваксини, а някои жертви получават ваксини с незнаен генезис и в Уелс, и в други елементи на Англия, написа БГНЕС.
Понастоящем Националната здравна работа дава безвъзмездни имунизации във Англия, а министърът на опазването на здравето на Уелс Фон Гетинг предизвести обществеността за измами с ваксини за ковид. " Съществуват редица измами с ваксини против COVID-19, в това число изключително тежки, при които хората са били подлъгани да заплащат за незнайна коронавирусна ваксина и по-късно да ги имунизират ", сподели Фон Гетинг на конференция.
 Безплатен телефон за информация за имунизациите против ковид откри Националната пациентска организация Безплатен телефон за информация за имунизациите против ковид откри Националната пациентска организация
Национална пациентска организация (НПО) уголемява поддръжката си към обществото в изискванията на изключителна епидемиологична конюнктура. От...
" Искам да бъда явен - нашата Национална работа в никакъв случай няма да изиска от никого да заплати за имунизацията за COVID-19. Те са безвъзмездни. NHS в никакъв случай няма да изиска банковите ви данни и имунизациите няма да бъдат доставени до входната ви врата от хора, които не са разпознати като чиновници на NHS ”, сподели той.
Предупреждението на министъра пристигна, откакто предходната седмица Националната организация за престъпност прикани обществеността да бъде бдителна, съобщавайки, че измамниците търсят " овъзмездяване ” от по-възрастни и уязвими хора за достъп до подправени или несъществуващи ваксини. Лондонската полиция заяви в петък, че лъжец е взел 160 паунда от 92-годишна жена за „ скрито доставена ” ваксина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР