УЕЛИНГТЪН, Нова Зеландия (AP) — Петият кръг на Super Rugby

...
УЕЛИНГТЪН, Нова Зеландия (AP) — Петият кръг на Super Rugby
Коментари Харесай

Борещите се Crusaders се изправят срещу Blues, целяйки да сложат край на серия от 4 загуби в Super Rugby

УЕЛИНГТЪН, Нова Зеландия (AP) — Петият кръг на Super Rugby Pacific наподобява не предлага малко отдих за основаните в Крайстчърч Crusaders които се изправят против основаните в Оукланд сини на фона на спад във формата, толкоз ясно изразен, че даже министър председателят на Нова Зеландия разяснява това.

11-кратните първенци започнаха сезона с четири следващи загуби за първи път в историята си и вероятността за поразителна победа наподобява далечна, защото те се изправят против заемащите четвърто място Сините и заемащите трето място Чийфс в идващите си два мача.

До този стадий, в близка конкуренция, в която единствено два тима към момента нямат победа, може да е прекомерно късно да спасят сезона си.

Роденият в Крайстчърч министър-председател на Нова Зеландия Крис Луксън, дружно с всички почитатели на Крусейдърс, има вяра, че защитаващите купата към момента могат да извърнат нещата.

„ Не се тормозете, те ще се върнат “, сподели Луксън в радио изявление. „ Мисля, че четири мача по-късно или каквото и да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР