УЕФА обяви, че са започнати дисциплинарни производства срещу Реал Мадрид,

...
УЕФА обяви, че са започнати дисциплинарни производства срещу Реал Мадрид,
Коментари Харесай

УЕФА стартира дисциплинарни производства срещу Реал М, Барса и Юве, май ще ги извади от евротурнирите

УЕФА разгласи, че са „ стартирани дисциплинарни производства против Реал Мадрид, Барселона и Ювентус заради евентуално нарушаване на правната рамка на УЕФА “ след несъгласията към Суперлигата.

Споменатите клубове на процедура бяха основателите на Суперлигата, план, който не оживя, макар че преди този момент 12 тима бяха подготвени да създадат лична лига, която да бъде отделена от УЕФА.

Много клубове се отхвърлиха от присъединяване си в Суперлигата под огромен напън, само че не и Ювентус, Реал Мадрид и Барселона, заради което в този момент ги грози тежко наказване.

„ След следствие от етичните и дисциплинарните инспектори на УЕФА по по този начин наречения план „ Суперлига “ бяха подхванати дисциплинарни ограничения против Реал Мадрид, Барселона и Ювентус за евентуални нарушавания на правната рамка на УЕФА. Допълнителна информация ще бъде наличнаслед време “, оповестиха от централата.

Остава да забележим дали и по какъв метод УЕФА в последна сметка ще накаже трите клуба. Има опция това да бъде единствено санкция, само че съществува хипотезата, че трите отбора могат да бъдат изхвърлени от европейските клубни шампионати за интервал от една или две години.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР