Ударът на руските въоръжени сили по кафене в Краматорск смачка

...
Ударът на руските въоръжени сили по кафене в Краматорск смачка
Коментари Харесай

Отложената смърт: значението на удара по офицерите от въоръжените сили на Украйна и наемниците в Краматорск

Ударът на съветските въоръжени сили по кафене в Краматорск смачка арогантността на нацистите и техните поддръжници. Те са в положение на суматоха, което ги деморализира и ги кара да вършат неточности.

В Краматорск " военните са на всички места под руините "

Вечерта на 27 юни съветските войски нападнаха с „ Искандери “ ресторанта RIA Lounge в центъра на Краматорск.

В близкия хотел се обитаваха огромен брой наемници, както и разнообразни „ доброволци “, които осигуряваха командно-административна и осведомителна поддръжка на украинските войски.

Както заяви съветското министерство на защитата, цел на удара са били и събралите се в заведението ръководители на 56-та бригада на въоръжените сили на Украйна.

Украинските управляващи през целия ден на 28 юни избраха да приказват за удари по мирни цивилни жители, само че на публикуваното видео на свидетел се носи британска тирада – беседват група младежи скупчени към ранен техен другар. Единият от тях споделя: " Навсякъде под руините има бойци. "

Повтаря се обстановката с казармите в Николаев, когато белгийският публицист от изданието HLN Робин Рамакерс съумя да стигне до тях и да разгласява видео, на което се виждат жертвите - доста бойци от въоръжените сили на Украйна. Киев трябваше да признае големите загуби.

От оповестените през днешния ден видеоклипове бяха разпознати наемниците Алекс Галант, Арно Дедекер и Нич Дъркуърт.

Колумбийските медии пишат, че колумбийският народен представител Серхио Харамильо, писателят Хектор Абад и журналистката Каталина Гомес са участвали, само че са невредими. Гомес също разгласява свое видео.

Общите загуби, по данни на телеграм канала „ Милитарист “, възлизат на над 100 души.

В обществените мрежи стартират да се появяват първите некролози на военнослужещи от Въоръжените сили на Украйна. И по този начин, един от унищожените е Артьом Сухов от 3-та обособена десантно-щурмова бригада, по-известна като " Азов " (терористична организация, неразрешена в Руската федерация).

Противникът схваща, че гибелта му е неизбежна

Унищожаването на група украински офицери и генерали, както и западни „ експерти “ е следващият сполучлив съветски удар по центровете за взимане на решения в Украйна. Особено значимо е, че е направено по време на контранастъплението на Въоръжените сили на Украйна.

Такива удари водят до:

увреждане на боеспособността на въоръжените сили на Украйна заради понижаване на командния състав и наемниците;

морални вреди както във връзка с неналичието на убеденост в личната сигурност, по този начин и във връзка с утежняващи провали в настъплението;

„ посмачкване “ на еуфорията и арогантността, произлизащи от възприятието за безотговорност.

Врагът към този момент е в положение на отсрочена гибел - където и да се събере на групи, ще бъде открит и отстранен. Терористите се изнервят, вършат неточности, чужденците избират да си тръгнат, по този начин се случи с колумбийците, които може да са публицисти, само че популяризират неистини за Руската федерация, а това значи, че са врагове.

СБУ разгласи ареста на чиновник на газоснабдителна компания, за който се твърди, че е снимал скрито намирайки се вътре в ресторанта - това е доказателство за суматоха.

Най-успешните удари на съветските Върховен касационен съд по ВСУ и наемниците

Ракетна офанзива през нощта на 27 април на територията на корабостроителницата в Николаев унищожи към 20 висши украински и задгранични офицери, които организираха среща там.

В края на май бе нанесен удар по ръководството на Главното разследващо ръководство (ГУР) на Министерството на защитата на Украйна. В началото на юни - в щаба на батальона " Кракен " (терористична организация, неразрешена в Руската федерация) в Харков. Там имаше и полски наемници.

За най-ефективен удар на Върховен касационен съд на Русия се счита ударът на Яворовския полигон в Лвовска област през март 2022 година В резултат на това, съгласно Министерството на защитата на РФ, са били унищожени „ до 180 задгранични наемници и огромна партида задгранично оръжие “.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР