Удължава се срокът за подаване на заявления за участване на

...
Удължава се срокът за подаване на заявления за участване на
Коментари Харесай

Удължиха срока за записване на мартенския базар в Хасково

Удължава се срокът за подаване на заявки за участване на мартенския базар в Хасково за терените от 2 на 2 метра, оповестиха от общинската администрация

Със заповед на кмета Станислав Дечев заявките за присъединяване по пример може да се подават в период до 17:00 часа на 7 февруари в Центъра за административно обслужване на община Хасково. „ Заявления, подадени след 17:00 часа на посочения краен период. няма да бъдат обработвани “, предизвестиха от локалната администрация.

Списък с утвърдените претенденти за терените и резултатите от жребия ще бъде разгласен на уеб страницата на община Хасково и на осведомителното табло на партерния етаж в постройката на на кметството на 9-ти другия месец.

До 10.февруари класираните за присъединяване в базара за терените имат опция да откажат предоставената им повърхност. Освободените места, се дават на идващите, подали заявление и класирани като запаси. След този период на всички класирани участници ще бъде издадено позволение за слагане, за което ще дължат съответните такси, избрани в Наредба за определянето и администрирането на локалните такси и цени на услуги на територията на община Хасково.

Свързани вести Мартенският базар в Хасково отваря през февруари
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР